Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért vonzó a férfiak számára...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzó a férfiak számára a cuckold szerep?

Figyelt kérdés

2022. nov. 22. 01:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom de engem baromira izgat a dolog.
2022. nov. 30. 22:02
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
8-as válaszoló vagyok. A 10-esnek írom, hogy nem azt állítottam, hogy egyenes kapcsolat van a kettő között. Szóval hogy minden megcsalt és/vagy kis péniszű pasi vágyik a cuckoldra, illetve fordítva, hogy a cuckoldra való hajlam csak ezek miatt alakulhat ki. Mint minden esetben, nyilván vannak kivételek itt is. De szerintem van egy érzékelhető, statisztikailag kimutatható kapcsolat a fent felsorolt okok, illetve a tényleges cuckold kapcsolatok között. Már ha készülne valaha ilyen statisztika. :)
2022. dec. 1. 08:39
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Akit izgat, próbálja ki! Sok embernek bejött, nekem is. A többség elutasítja, megértem. A négy fal között mindenki azt csinál, ami neki tetszik.
2022. dec. 1. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!