Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A férfiak miért őrülnek meg leginkább a szexben?
Mi az amit a legtöbb férfi szeretne megkapni minden szex során? Miért vannak oda leginkább?
(Természetesen az elélvezés tényét leszámítva)
Igen, látom csak megértetted. :D Nem kell valamire felizgulnod ahhoz, hogy lásd benne a vonzalmat, az esztétikát.
Melytorkot szeretik ha csinalom es anált surunk kernek de mindkettot szeretem enis de neha huzom az agyukat vele
Van meg par extra de most van egy nyitott kapcsolatom
19l
Férfiként válaszolok...
Finom punci amibe beleélvezhetek... Csinos, arányos nő.
Leginkább a nők hiányától őrültem meg.
29szűz
Az #5-ös válaszból meg tudom erősíteni magamra vonatkozólag is a következő pontokat:
- ha látja a partnerén, hogy élvezi a szexet és hogy kívánja őt (ez egyrészt mimika és testi reakciót, másrészt szóban kimondott dolgok)
+ ha a nő is kezdeményez
+ mocskos beszéd, akár nyilvános helyen, azaz szóban izgatod
Ez a három nekem egybe vonható, nind azalá tartozik, hogy a női fél kívánja a férfit, élvezi a szexet.
Sajnos, akármilyen változatos, tartalmas, sűrű a szex, ha a férfi érzi, hogy a nő csak "megfelel" ezzel, és nem kölcsönös élvezeti forrás, az lehúzza az egészet, és hosszútávon megöli a libidót. Senkinek nincs kedve úgy szexelni, ha mindig ő kezdeményez, ha a nőnek nincs benne élvezete, és ha nem érzi magát vonzónak, kívánatosnak a párja szemében. Akármennyi póz, vadság, és aktusszám is van benne, kiüresedik a szex így egy idő után.
- szexi fehérnemű
Én a fehérért és csipkéért vagyok oda. Igaz, hogy egy kívánatos nő bármilyen ruhában kívánatos, sőt, ruha nélkül a legjobban, de azért jó, ha egy nő megmarad nőnek, és nem csak "alkalomra" vesz fel tangát, vagy igényes, csinos nő ruhát. Ugyanaz a nő lehet nagyon vonzó is, és átlagos is, ha csak semmilyen pólókban, melegítőkben, nagyibugyikban van.
- változatosság, ha nem ugyanaz az öt póz, helyszín és szextípus váltogatja egymást
Hozzátartozik ez is kicsit ahhoz, hogy a nő legyen érdeklődő a szex irányaba. Ha kívánja a szexet, a párját, akkor kívánja meg változatos körülmények között
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!