Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A férfiak miért őrülnek meg leginkább a szexben?
Mi az amit a legtöbb férfi szeretne megkapni minden szex során? Miért vannak oda leginkább?
(Természetesen az elélvezés tényét leszámítva)
Nyilván nem lehet általánosítani, hiszen más férfiaknak sokszor más vágyai is igényei vannak, de a barátomnak az alábbiak a legfontosabbak, illetve a kedvencei:
- sok testi közelség, például a csókolózás, ölelkezés vagy éppen karmolás (ez a szexen kívüli életünkre is vonatozik)
- ha látja a partnerén, hogy élvezi a szexet és hogy kívánja őt (ez egyrészt mimika és testi reakciót, másrészt szóban kimondott dolgok)
- ha a nő (esetünkben nyilván én) is kezdeményez
- orál (mindkét felállásban az egyik kedvence; nekem is)
- szerepjátékok
- szexi fehérnemű (a páromon a fekete, a bordó és méregzöld színekért van oda, de egy barátnőm párjáról tudom, hogy a fehéret szereti, mert az olyan "szüzies" :D)
- változatosság, ha nem ugyanaz az öt póz, helyszín és szextípus váltogatja egymást
- mocskos beszéd, akár nyilvános helyen, azaz szóban izgatod
Ismételten, nagyon egyénfüggő tud lenni a dolog.
Ritkán, de szóbakerülnek szexuális témák: ez (a fehérneműs) a beszélgetés akkor hangzott el, amikor közösen mentünk el "szexi" fehérneműt vetni, meglepetésül a párjainknak (nem, nem egy négyes szexről volt szó, csak mindketten szerettünk volna véleményt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!