Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, hogy az új párom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy az új párom így élvez el? N

Figyelt kérdés
Most kezdődött hosszú idő után egy új kapcsolatom. Elmondása szerint ő is elég régen szexelt... És az lep meg, hogy amikor elelvez bennem, szinte ordít és majdnem agresszióba csap át a viselkedés le... Nyilván engem nem bánt, csak úgy tűnik, mint aki rohadtul mérges valamiért 😂 nem tudom, értitek e... Eddig sosem találkoztam ilyennel

2022. nov. 20. 23:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%
Igen, értem, volt ilyenem, iszonyúan meglepett, egyszerre volt ijesztő és komikus, teljesen kizökkent mindenből, amiben addig voltál. Nekem egy ősember vagy egy gorilla harci kiáltása jutott eszembe róla, olyan vad ordításszerű, mellette nyögött és fújtatott is.😂 Megint nevetek ahogy írok róla, én nem tudom, ezt hogy lehet komoly arccal fogadni, de tényleg...
2022. nov. 21. 00:01
 2/18 anonim ***** válasza:
81%

Velem még soha nem volt ilyen. Remegni vagy nyögni vagy sóhajtozni szoktam.

F

2022. nov. 21. 00:08
 3/18 anonim ***** válasza:
21%
Mert egy beteg ember!
2022. nov. 21. 00:10
 4/18 anonim ***** válasza:
93%
Hátha ez neked bejön, akkor tök mindegy, hogy normális, vagy sem..
2022. nov. 21. 00:14
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyik ember így élvez, a másik úgy. A pasid hangosabb, "látványosabb" típus. Nyugi nem agresszió csak annak nézed az arckifejezést. Ha viszont közben meg akarna ütni, vagy agresszív lenne... hát ja akkor ott komoly baj van a toronyban.
2022. nov. 21. 00:25
 6/18 anonim ***** válasza:
93%
#1 ezt a gorilla-harciüvöltést eskü már olvastam valahol :)
2022. nov. 21. 02:03
 7/18 anonim ***** válasza:
92%

Erről az ufótól a tarzan című szám jutott az eszembe.

Gyere el tarzan kérlek mentsd meg a szívem 😆😆😆

Nem mondja,hogy óóóioióóó?😆

2022. nov. 21. 05:54
 8/18 anonim ***** válasza:
18%
Mekkora neki?
2022. nov. 21. 06:25
 9/18 anonim ***** válasza:
83%

Az a zene hatalmas, egyszer exemmel szex közben hallhattuk de inkább röhögőgörcs lett belőle. 🤣🤣

2022. nov. 21. 06:33
 10/18 anonim ***** válasza:
90%

Igen elég király még ma is az a szám. Legalább jó volt a kedvetek huncutkodás közben😁

2022. nov. 21. 06:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!