Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Domináns lányok, az mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Domináns lányok, az mennyire jó alárendelés számotokra, ha rátesztek egy felcsatolhatóst és csak azzal dughat meg titeket?

Figyelt kérdés

2022. nov. 20. 22:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
39%
Bocs, de kevered a szezont a fazonnal... a domináns nő búbolja straponnal a szubmisszív "sissyboy" hátsóját és nem a szubmisszív pasi a nőjét. Ha a szub pasi dug azt a rendes szerszámával tegye ne egy műfüttyentéssel.
2022. nov. 21. 00:19
 2/17 anonim ***** válasza:
64%
A dominans az, aki alarendel, es a szobmissziv az alarendelt. Szoval ezt igy nem tudom elkepzelni, viszont ha arra gondolsz, hogy a dominans no felcsatol egyet, es azzal "csinalja meg" a palit, akkor szerintem jo alarendelesnek, de persze csak ha benne van mindket fel.
2022. nov. 21. 01:13
 3/17 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem attól hogy alá felé rendelés van a rendes szex még nincs kizárva

Azt meg senki ne mondja hogy ez nem megalázó:D

Főleg erényövvel párosítva nagyon frusztráló lehet

2022. nov. 21. 06:48
 4/17 anonim ***** válasza:
88%

Beleképzeltem magam a helyzetbe, és pont úgy gondolom, mint a hármas...

én dugom, de közben a farkam erényövben, mi lehet ennél megalazóbb és frusztrálóbb?

2022. nov. 21. 19:43
 5/17 A kérdező kommentje:
Esetleg domináns nő is válaszolna? 😊
2022. nov. 21. 19:54
 6/17 anonim ***** válasza:
35%
Az inkább a dominán csajnak lenne megalázó, ezt kb úgy tudnám elképzelni hogy valaki így "bünteti" meg a domináns csajt.
2023. jan. 11. 12:47
 7/17 anonim ***** válasza:
88%

Ohh, igeen.

Olyan szubbal, akinek bejön a megalázás, vagy az orgazmusmegtagadás, nagyon jó játék.

FWB kapcsolatban vagyok egy szub pasival, most is emlékszem, milyen volt, amikor először csináltam meg vele. Már kapcsolatban voltunk kb két hónapja, egy hónapja erényövbe is volt zárva, nagyon engedelmes kis csicskát neveltem belőle, azt mondtam neki, hogy "ha egy hónapig kibírja benne, és közben minden kívánságom teljesíti, megdughat". Minden szavamra ugrott, esténként átjött takarítani, főzni, stb. Aztán eljött a nagy nap, hátrakötötem a kezeit, betömtem a száját, hogy ne tudjon beszélni, levetkőztem előtte, kicsit masztiztam, hogy benedvesedjek, aztán babráltam picit az erényövével, mintha le akarnám venni, aztán mondtam, hogy meggondoltam magam, mert valószínűleg a kis fütyije nem lenne elég nagy ahhoz, hogy egyáltalán élvezzem, úgyhogy nem is vettem le a ketrecet róla, hanem elővettem egy felcsatist a fiókból, ami látványosan nagyobb volt, mint az ő szerszáma, ráadtam, és azzal kellett megdugnia. Én meg még direkt rá is játszottam, hogy mennyire jó, és mekkorát élvezek, ő meg kb sírt közben.

Aztán fogtam, és kidobtam anélkül, hogy levettem volna az erényövét, persze később megkönyörültem rajta, és két héttel később megkaphatott, de ezt jobban élveztem :P

2023. febr. 22. 10:49
 8/17 anonim ***** válasza:
80%
Első válaszolók, kicsit több fantáziával a 7-es sztorira ti is rajöhettetek volna, de egyszerűbb volt a kérdezőt hülyének nézni.
2023. febr. 22. 23:33
 9/17 anonim ***** válasza:
90%

Egy erényövet rakni a pasira, és arra kényszeríti hogy egy felcsatolhatóssal dugjon meg

.. ahh az egyik leginkább szexi dolog amit el tudok képzelni.

A gondolat beindít. 😏

2023. febr. 23. 13:30
 10/17 anonim ***** válasza:
80%
Nőként mondom: pontosan, ahogy a 7. írja!
2023. febr. 23. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!