Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményed az ilyen BDSM...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed az ilyen BDSM alapú erotikus fanfic történetekről?

Figyelt kérdés

Szerintetek érdemes folytatni a történetet? Van benne potenciál? Előre is köszönöm, aki elolvassa.

Fandom: Harry Potter

Besorolás: M/E (+16-18) vannak benne felnőtt tartalmak pl BDSM, DDLG és sok egyéb finomság

Párosítás: OC (azaz saját karakterek a főpáros)

Story röviden:

1968 őszén járunk, Voldemort hatalmas erőkkel gyűjti a követőket. A tizenhat éves Rachel Macmillan aranyvérű boszorkány, aki követi a hagyományokat, Bellatrix Black legjobb barátnője. Rachel épp annyira várja, hogy Halálfaló legyen belőle a tizenhetedik születésnapján, mint Bellatrix, azonban a hatodik tanév kezdetén az élete teljesen a feje tetejére áll, amikor megismerkedik az új Sötét Varázslatok Kivédése professzorral, a jóképű Adam Wrighttal. Adam mugliszületésű, és Dumbledore oldalán áll. Rachel egyre mélyebb slamasztikába kerül, ahogy gyengéd érzelmeket kezd táplálni Adam iránt. Hogyan küzd meg a fiatal, mardekáros lány a családja nézeteivel és a szerelemmel? Mi lesz a döntéseinek a következménye?

Link: [link]

(Proceed gombot kell megnyomni, és akkor tovább enged.)

Véleményeknek örülök, akár pozitív, akár negatív.

2022. nov. 20. 18:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez érdekesen hangzik. Olyan valaki írását olvasni, aki ebben benne is van a valóságban.
2022. nov. 27. 09:13
 12/14 anonim ***** válasza:

Úgy vélem, annyira nem lehetsz benne a BDSM világában, mert az írásod alapján maximum 16-nak tippellek. A fogalmazással nincsenek különösebb gondok, a szóhasználat már van ahol problémás.

Az hogy az első "fejezet " nem más mint egy halom kép, az már rég rossz pont nálam, akkor is ha nem nézem hogy egy majd harmincas nő képét raktad be a kamasz szereplődnek. Az meg hogy egy kamasz lány kihívó viselkedésestől egy felnőtt férfi ennyire elveszítse a fejét, bőven a nem hihető kategória. Volt szerencsém élőben végignézni ahogy a magát szexisnek képzelő kislány a végzet asszonyát akarta játszani egy felnőtt férfinak, és a hatás nem csábító, hanem komikus volt. Persze ezt a kamasz nem látta be. Ha a tanárt szánod dominánsnak akkor vannak gondok, mert rég rossz hogy ennyire zéró önfegyelme legyen, csak mert egy fruska pillog meg megnyja az ajkát.. Nem bíznám rá magam egy emberre szerepjáték szinten sem aki egy kiskamasz fiú szintjén van. Az hogy a tanár ri.bancozza a kiscsajt, megint nem a domináns pasas képét, hanem egy magát megjátszó kamaszfiút juttatt eszembe. Elnézést ha keményen fogalmaztam, de ezt gondolom.

2022. nov. 27. 16:23
 13/14 A kérdező kommentje:

#12 26 vagyok, nem 16. Ennek ellenére elfogadom a kritikádat, még ha nem is értek vele teljesen egyet.

A DDLG fétis lényege pont az, hogy a dominánsnak az jön be, hogy a szubja egy kislány... legalábbis úgy viselkedik. Igazából ezért nem bírt a vérével.

Azt azonban megértem, hogy a képes fejezet nem feltétlenül kell, ezt már több embertől megkaptam kritikaként, szóval ezt lehet, megfogadom.

2022. nov. 27. 17:08
 14/14 anonim ***** válasza:

#4-esnek abszolút nincs igaza, hagyjad. A fanfiction nem "átjáró" a "rendes írás" felé, és nem "reked meg", aki nem akar/lesz publikált író. Önmagában is értékes. Kb 2011-12 óta vagyok online fandomokban, és nagyon sokat adtak nekem ezek a történetek. Szóval ez a "lopott világ" meg ilyenek hülyeség.

Nnna.

- Először is, csak olvasói oldalról tudok szólni

- Egyrészt nagyon ritkán olvasok magyar, meg tanár/diák, meg OC sztorikat, és férfi/nő ship is kevés van, amit szeretek, szóval így tudok csak véleményt alkotni :D Összefoglalva nem én vagyok a célközönséged

- DE. Ebből egy pár tényleg leszűkíti az olvasói köröd - pl sokan nem olvasnak OC sztorikat, a magyar fandom eleve kisebb, stb -, szóval ezekre számítani kell; de elsősorban magadnak írj. Szóval, igen, persze folytasd csak!

- Megerősíteném, hogy az első fejezet nem szükséges. Rowling karaktereiről kb mindenkinek vannak elképzelései, igazából két új karaktert hozol be; az, hogy mi a horoszkópjuk vagy milyen hosszú a hajuk, majd felhozhatod a sztoriban, ha tényleg kell. Ez inkább szerepjátékos oldalakon szokás. Esetleg author's notes-ba belerakhatod az első fejezet végén (vagy amelyikbe akarod), hogy te ilyesminek gondoltad őket, mint ez a kép. Meg bármi, amit szeretne a szerző illusztrálni, általában (amit én láttam) oda kerül; a szám linkje, amit hallgatnak, vagy egy ékszer, egy ház, ruha képe.

- Tudom, hogy szeretted volna ábrázolni, hogy nagyon erős és azonnali a vonzalom a két karakter között, de nekem sok volt kicsit, hogy ennyire nyíltra veszik. A gesztusokat, meg később az órán amiket mondanak egymásnak. A tanár/diák viszonyban a "titok" is része az erotikának, hogy már megközelíteni is veszélyes a másikat, tiltott, és a kapcsolat maga is - ez itt nálad dupla a tisztavérű vs mugli születésű ellentét miatt is. Szóval ez engem kicsit kidobott a hangulatból :D

- Nem tudom, mik a hosszútávú terveid a ficre, mennyire lesz jelentőségteljesebb az erotika és mennyire a cselekmény; az erotika ugye jobban megengedi, hogy elrugaszkodj a valóságtól. De nekem ezt szem előtt tartva is sok volt ennyi szex egyszerre :D

- Nem tudom, hogy gondolod a DDLG-t belevinni? "A DDLG fétis lényege pont az, hogy a dominánsnak az jön be, hogy a szubja egy kislány... legalábbis úgy viselkedik. Igazából ezért nem bírt a vérével." Ami eddig történt, az szerintem a dom/szub körbe tartozik, mivel nem konkrétan arra "ment ki a játék", hogy Rachel kislányként viselkedik, és a scene keretében kell neki segítség fogmosásban pl. A DDLG konkrétan igényel egy "little space" nevű állapotot, ahol egy kislány/kisfiú szerepbe "megy vissza", amíg a partnere pedig "caregiver" szerepbe (leginkább apuka/anyuka). Hogy egy tinédzser lány egy idősebb férfival van, az nem az. Főleg, hogy a "little" általában általános iskolásnál fiatalabb "mentális korra" "ugrik vissza", pl ezért lehet része, hogy valaki kitalálja, elkészítse és megetesse vele az ételét, jellegzetes dorgáló vagy bíztató hangon beszél vele, vagy az illető színez, játszik. Sőt, a cumizás vagy a pelenka használata is felmerül...De változó azért, milyen idős korra "ugrik vissza" a little, és mik a szükségletei. Deszóval, nem vagyok érintett DDLG-ben, de nem tudom, mennyire illik ide ez a tag.

Bocs, hogy nagyon hosszú lett, meg kétes hasznosságú :D Ha szeretsz írni, akkor írj! :) És ez minden sztorira vonatkozik. Vannak, akiknek be fog jönni, és vannak, akiknek nem. De így is, úgy is fejlődsz.

2023. jan. 2. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!