Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok akik szoktak erotikus történeteket írni?
Persze, ezt most költöttem:
"Zsanett lecsúsztatta magáról a melltartó utolsó kis szeletét is, és mint egy istennő állt az kemény álványon. Hamvasszőke haja az ezüst arnyalatát vette át, tengerkék szemében szürke fény csillant, miközben óvatosan végigsimított gömbölyű keblein. Egy halk sóhaj fakadt fel belőle, és miközben ajka megremegett, hirtelen az orgazmus mézédes ízét érzekelte minden porcikájában. Vakító lilás-kékes fény borította el a testét, mire a közönség néma csendben felállt
- Petra - kérdezte Niki a kéjtől elbágyadva - vajon sikerült neki?
A mellette álló karcsú nő csilingelő hangon valaszolt:
-Igen. Ez a mesteri... A tökéletes... Ultra Ösztön."
Erotikus történetet vagy más valakivel közösen jó írni, vagy pedig olvasni.
De egyedül írni, abban nem találok semmi izgalmat.
Én szeretek írni, viszont jelenleg iroi válság és idő hiány miatt sajnos nem tudom ezt a tevékenységet folytatni.
Jövőhéten kezdek bele egy kisebb projektbe, ami egy elkallódott lányról szól aki beleszeret egy akkor még nem híres srácba.
Tervezem, hogy pikáns legyen. :)
5. Oh, mire abból lesz valami! :)
Remélem jövőhéten le tudom fektetni ehhez az alapköveket.
Persze szívesen írok kérésre is, ha vannak mások ak jó ötletei.
8. Én kíváncsi vagyok rá mint női író, ha nem probléma.
Itt is inkább a tálalás fontos, szerintem. Ha igényes, akkor nyugodtan írj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!