Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mennyire zavaró tényező nyalás alkalmával ha a lánynak szőrös a popó luka?
Figyelt kérdés
2022. nov. 20. 15:14
11/19 A kérdező kommentje:
10# már megbocsáts de nem teszek fel mindennap 5 ilyen kérdést. Megkérnélek rá, hogy ne sértegess.
2022. nov. 20. 16:02
12/19 anonim válasza:
Igaz hogy bi lány vagyok, de zavaró. Én is mindig szőrtelenítek, a partnereimtől is ezt várom.
13/19 anonim válasza:
Nem a frászt nem, egész nap ezeket a "popó luka"-s kérdéseket írkálod ide ki.
14/19 manly válasza:
Engem nem zavarna, inkább vonzana.
15/19 A kérdező kommentje:
13# Csak egy példát mondjál, hogy miket irkáltam az elmúlt napokban?
2022. nov. 20. 16:11
16/19 anonim válasza:
Nem zavarna, mivel az a rész másra való.
Eddig minden csaj aki arra kért, hogy ott is nyaljam elvérzett ezen:
Amit nyalok, azt dugom.
17/19 anonim válasza:
Amíg nem nő rajta betyárkörte, annyira nem zavaró. A punci szőrösen asszonyosabb hatást kelt, jó is összekenni.
18/19 anonim válasza:
Nem tudom elképzelni, hogy miért is lenne zavaró nekik, hiszen nem azt nyalják.
19/19 anonim válasza:
nem zavaró, mert a puncit nyalom😋
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!