Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok szokták azért túlságosan felhúzni a nadrágjukat hogy tevepatájuk legyen és ezzel keltsék fel a pasik figyelmét?
Figyelt kérdés
Mert mondjuk az hogy kirakják a melleiket az eléggé alap húzás tud lenni, de valahogy ha valakinek bevág a nacija, ott nem igazán szoktam azt feltételezni, hogy szándékos lenne.2022. nov. 19. 21:45
1/15 anonim válasza:
Nem. Nem minden a pasikról szól.
3/15 A kérdező kommentje:
Akkor ha már nem minden a pasikról szól legyen inkább így a kérdés: Bármilyen szexuális/ saját magának való tetszési megfontolásból csinál valaki magának tevepatát szándékosan?
2022. nov. 19. 21:52
4/15 anonim válasza:
A melleim sem szoktam kirakni és a nadrágom sem szoktam direkt felhúzni, hogy látszódjon az a bizonyos "tevepata".
5/15 anonim válasza:
Nem szándékosan csinálom. Szerintem taszító, nem hinném, hogy van olyan pasi akinek ez bejön. Direkt pdóbálom mindig kevésbé felhúzni a nadrágomat, hogy ne legyen tevepatám.
6/15 anonim válasza:
#5: férfiként vagyok ugyanezen a véleményen. Nagyon közönséges.
7/15 anonim válasza:
Én legginget hordok rövid polóval, hogy jól kidudorodjon a punci. Izgató, ahogy bámulnak.
8/15 anonim válasza:
Fittnes nadrág, leggings mindig be fog vágni, azzal nem nagyon lehet mit kezdeni.
9/15 anonim válasza:
Én direkt jól felhúzom a naci derekát, hogy a pi*sámba és a pu*imba vágjon, had nézzék. 🤪
L
10/15 anonim válasza:
9-es!
Dehogy vagy te lány.
Valami janika a kamionparkolóból, aki most a privát üzikre ráncigálja.
Mellé 150kg az ülés majd szétesik ahogy mocorogsz rajta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!