Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most 66 éves vagyok,milyen korban szamithatok arra,hogy megszunik a peniszem növekedése és a merevedese?
Figyelt kérdés
Jelenleg is szedek potencia és penisz növelő szereket.15 centis méretek már megnőtt 18 centisre.2022. nov. 19. 19:08
A kérdező szavazást indított:
Szavazast is kérek a kerdesemre
Tudja valaki,hogy mikor valhatok impotense
Jelenleg is maszturbalok,mert egyedülálló vagyok
Merevedési gondom nincs
Spermat is spriccelek boven
Használok szexuális segédeszközök eszkozoket
12 szavazat
3/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szerettem volna családot.De fiatalon sokat dolgoztam a Győri Rába gyárban.Sokat kellett tuloraznom,kikuldetesre járnom.A sok munka mellett nem volt időm élni.Meg két évet a hatarorseg is elvett az életemből.A nagy hajtás után jött két szívinfarktus és egy enyhe agyverzes.Igy már 42 évesen lerokkantositottak.Azota is gyogyszereken élek.Nagyon szeretnék egy nőt,aki megszepitene az életemet.
2022. nov. 19. 19:20
5/12 anonim válasza:
Ennyi idősen már a legtöbben impotensek. Akkor is, ha nem volt agyvérzésük, infarktusuk. Csak potencianövelővel tudnak csinálni bármit is.
6/12 anonim válasza:
#5ös nincs igazad, konkrétan több ilyen idős emberről is tudom, hogy rendszeres nemi életet élnek. Sajnos a kérdésre nem tudom a választ. Nem is tudtam, hogy lehet növelni gyógyszerrel a méretet.
7/12 anonim válasza:
Inkább örüljön neki.
Én már 24 évesen impotens lettem
8/12 anonim válasza:
Most ezt nem igazán értem. Ha valakinek 66 évesen még egyáltalán van potenciája, az miért baj? Inkább örülni kellene az állapotnak. Partner nélkül nem jó ezt megélni. A potenciát értem, de hogy valakinek nőjön a pénisze, ez nagyon hihetetlen. Ez az állapot kb. 26 éves korig szokott fenn állni. Rengeteg társ kereső van, keresni kell partnert. Ha tényleg 18 az a "lénia", nem lehet akadály, bár fenn tartom, valami nem okés.
9/12 anonim válasza:
Mi a tökömnek szedsz potencianövelőt, ha nincs nőd?
10/12 A kérdező kommentje:
Igenis növelik a péniszt a penisz és potencia növelő szerek!Kitisztitjak a penisz ereit és a barlangos testeket!Közben meg is nyújtják őket!Az enyém 15 centirol 18 centisre nőtt!
2023. febr. 12. 20:04
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!