Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnél egy 19 éves csajjal? hány éves vagy?
Természetesen igen, de nem azért mert 19 éves.
Tul.képpen nekem az életkor nem lényeges, érettség és EQ fejlődési üteme inkább adottságon/nevelésen múlik. Értsd ez alatt: lehet egy 40 éves nő is teljesen infantilis, és lehet egy 20 alatti is tökéletes (belül is), minden értelemben fejlett, felnőtt NŐ.
Nyilván azért 17-et töltse be, alatta sem mondom hogy tuti nem (kövezzetek meg amiért őszinte vagyok), viszont nehéz lenne tükörbe néznem ha mégis megtenném.
33F
nem az a baj 26-os, hanem az, hogy komoly választ ad, mint pl 24-es. ő reménykedik abban, hogy a másik oldalon valóban egy 19 éves, kiéhezett lány van, akinek ő szimpatikus lesz az írása alapján és majd a lány ráír, vagy 24-es, 33 éves férfi már el is küldte a kis bemutatkozását priviben. na ez a gáz.
25#
Nem küldtem senkinek semmilyen bemutatkozást.
Mellesleg a hiba nem bennem van; válaszoltam a kérdésre. Ti viszont rosszhiszemű, frusztrált incelek vagytok, aprócska aggyal.
Hol volt szó arról, hogy a kérdést egy 19 éves nő írta volna ki?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!