Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fétis: küldötök nekem olyan hosszú ujjú egyrészes fürdőruhákat, amiket izgató hordani és viszonylag olcsóak?
Olyat keresek, ami 80% poliamid, 20% elasztán anyagból készült. (elasztán=spandex) Az ilyen anyagú fürdőruhát a legjobb érzés hordani, mert pont olyan a tappintása és úgy tapad a testre, hogy pont jó és rendkívül izgató.
Itt van rá egy példa, amit amúgy most vezettek ki az országból, vagyis már nem lehet többet rendelni: [link]
Persze küldhettek más anyagból készültet is.
Arra is kiváncsi vagyok, hogy kinek milyen van otthon.
Még nem is láttam ilyet
Én bikinit hordok
Nem vagyok pedofil. Egyrészt azért ezt a fürdőruhát küldtem, mert alacsony vagyok és vékony, vagyis a lány méret a jó rám, nem pedig a női. Másrészt pedig 18 éves vagyok, ezért nem lenne gáz, ha egy 16 éves lányt vonzónak találnék, de amúgy ilyenről nem is volt szó. Úgyhogy nincs igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!