Mások is szoktak ilyen hosszú ujjú fürdőrucit viselni strandon, mik a tapasztalatok, én egy ilyennek szemezek vásárlás téren szerintem nagyon cuki és szexi 😍 jól állna egy 17 éves sportos csajnak?
annyira állna jól, mint egy tornadressz: formás combokkal és fenékkel igen, egyébként nem igazán
de a fő probléma, hogy ez egy szörfruha. arra lett kitalálva, hogy kevésbé merülj el, illetve több hőszigetelésed legyen, ha belepottyansz a hideg óceánba. ha egy itthoni strandon felvennéd, mindenki az hinné, hogy valami csúnya égési sérülést, vagy hasonlót rejtegetsz
Szerintem baromi jól néz ki..
Mondjuk szerintem annyira nem elterejd idehaza a hosszú ujjú fürdőruha. De tényleg nagyon vagány, olyasmi mint egy tornadressz, szuper Szerintem ha ebben leszel le sem fogják venni a szemüket a fiúk rólad.
Egy fiú véleménye...
"Szerintem ha ebben leszel le sem fogják venni a szemüket a fiúk rólad."
te valami muszlim országból írsz? ki a fene fog hosszú tornadresszes csajokat nézni, ha tangás bikinis női formákat is láthat mindenfelé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!