Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ti masztiztatok már munkahelyen, suliban wcn?
Figyelt kérdés
Milyen awc, fülke, vagy teljesen zárt? Hány évesek vagytok?2022. nov. 18. 10:53
11/20 anonim válasza:
Nem hiszem hogy van idejük és kedvük ilyesmihez a munkahelyen a mosdóban
Suliban meg főleg
12/20 anonim válasza:
Megszamlalhatatlanul sokszor :D
18
13/20 anonim válasza:
Mindig izgatott a dolog de sosem mertem kipróbálni :D
14/20 anonim válasza:
Mi egy régebbi munkahelyemen egy kolleganőmmel nem masztiztunk, hanem állandóan d@gtunk az öltözőben.
Neki is rosz házassága volt, meg nekem is.
16/20 anonim válasza:
Nem.
De munkahelyen a mosdóban dugtak már meg.
17/20 anonim válasza:
munkahelyemen előfordult. egyszer a wc-n
nem masztizni indultam, nem is tudom, hogy miért nyúltam magamhoz, de abban a pillanatban annyira jól esett. azt hittem, hogy felrobbanok, abszolút segített!
19/20 anonim válasza:
Wc nem túl higiénikus a munkahelyen és van elég munka is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!