Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vélhetően bűnrondának tartanak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélhetően bűnrondának tartanak, ez a titok?

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy már megszámolni nehezen tudom hány lányt húztam jobbra tinderen, de ha havonta egy párom van, akkor nagyjából még sokat is mondtam.

Nem ordenáré a bemutatkozó szövegem, nem hiszem, hogy az bírna elrettentő erővel. Persze oké, a lányok/nők megtehetik, hogy válogatnak, de azért úgy tűnik engem elég ügyes kézzel szelektálnak :D A képeim normálisak, nem sugároznak hihetetlen anyagi egzisztenciát, nincs tengerpart, rolex, kockahas, de azért nem érzem vállalhatatlannak őket.

2022. nov. 17. 18:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenki a pénzre megy (én sem)

De sokan megis!

Nekem van ideálom és ha valaki nem felel meg annak akkor nem is kezdeményezek huzogatással!

A következő lépcső a szimpátia lenne és hogy mennyire okos! Számomra egy férfi legyen okosabb!

Ha ezek megvannak már szinte nyert ügy!

Ha közösek a céljaink, elképzeléseink az életről, sok a közös bennünk akkor végképp!

2022. nov. 17. 18:57
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Havonta egy pár?

Akkor már sikeres embernek mondhatod magadat

2022. nov. 17. 18:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Gyerekek nekem úgy van havi 10 matchem hogy a profilképem egy ork és különböző, kiborító szövegeket írok ki, cseten meg csak szivatom a nőket.

Ha már rondák vagytok, legyetek tréfásan bunkók is! Veszteni való úgysincs.

Amúgy a legtöbb tindernegatív srác nem ronda, csak átlagos

2022. nov. 17. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!