Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélhetően bűnrondának tartanak, ez a titok?
Az az igazság, hogy már megszámolni nehezen tudom hány lányt húztam jobbra tinderen, de ha havonta egy párom van, akkor nagyjából még sokat is mondtam.
Nem ordenáré a bemutatkozó szövegem, nem hiszem, hogy az bírna elrettentő erővel. Persze oké, a lányok/nők megtehetik, hogy válogatnak, de azért úgy tűnik engem elég ügyes kézzel szelektálnak :D A képeim normálisak, nem sugároznak hihetetlen anyagi egzisztenciát, nincs tengerpart, rolex, kockahas, de azért nem érzem vállalhatatlannak őket.
Nem mindenki a pénzre megy (én sem)
De sokan megis!
Nekem van ideálom és ha valaki nem felel meg annak akkor nem is kezdeményezek huzogatással!
A következő lépcső a szimpátia lenne és hogy mennyire okos! Számomra egy férfi legyen okosabb!
Ha ezek megvannak már szinte nyert ügy!
Ha közösek a céljaink, elképzeléseink az életről, sok a közös bennünk akkor végképp!
Havonta egy pár?
Akkor már sikeres embernek mondhatod magadat
Gyerekek nekem úgy van havi 10 matchem hogy a profilképem egy ork és különböző, kiborító szövegeket írok ki, cseten meg csak szivatom a nőket.
Ha már rondák vagytok, legyetek tréfásan bunkók is! Veszteni való úgysincs.
Amúgy a legtöbb tindernegatív srác nem ronda, csak átlagos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!