Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket mennyire zavarna, ha discoban valaki hátluról előrenyúlva jól megfogdosná a melleteket? Sose fogtam még mellet és készülök discoba menni. 19 F
Figyelt kérdés
2022. nov. 17. 18:43
21/40 mantis religiosa válasza:
Ne higyj el mindent, amit a haverjaid bekamuznak!
22/40 anonim válasza:
Ha jó a pasi és kellően bevagyok csiccsenve, akkor nem zavarna.
23/40 A kérdező kommentje:
Köszi 22-es, akkor megpróbálom. Ezt a választ vártam. Van rendes diákmunkám (raktáros), de a fizut azt magamra költöm. Kondi, jó cuccok, parfüm ilyesmi. Az igényességemből nem adok lejjebb.
2022. nov. 18. 11:27
24/40 anonim válasza:
Egy jobb parfüm árából 2-3 prosti is kijön, csaxólok
25/40 A kérdező kommentje:
Lehet, h kapok kedvezményt, ha csak mellfogdosásra megyek? Nem raknám be neki, még a szájába se.
2022. nov. 18. 14:22
26/40 anonim válasza:
Szerintem ha itt megkérdezed, hogy ki az a lány, akinek 10.000ért megfoghatod a mellyét, bizti lesz jelentkező
27/40 A kérdező kommentje:
Ahhoz látnom kell, jó mellű kell, hogy legyen. Valami dagadtnak vagy kismellűnek nem fogom megfogni még ingyen sem.
2022. nov. 18. 15:40
29/40 A kérdező kommentje:
A válogatás alapjog.
2022. nov. 18. 17:07
30/40 anonim válasza:
Jól adod dude! Péntek este van, irány a diszkó csöcsörészni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!