Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket mennyire zavarna, ha discoban valaki hátluról előrenyúlva jól megfogdosná a melleteket? Sose fogtam még mellet és készülök discoba menni. 19 F
Figyelt kérdés
2022. nov. 17. 18:43
11/40 A kérdező kommentje:
Ment a zöld mindenkinek, vállalom.
2022. nov. 17. 19:17
12/40 anonim válasza:
Téged mennyire zavarna ha egy meleg pasi jól megfogdosná a fenekedet?
13/40 A kérdező kommentje:
Utálom a homárokat.
2022. nov. 17. 19:20
14/40 anonim válasza:
Csak majd ne csodálkozz rajta,ha olyan nőt fogdosol meg akinek nem messze van a párja és szét veri a fejed.
15/40 anonim válasza:
#12 a kérdező hetero, ezért őt nő kellene fogdossa
16/40 A kérdező kommentje:
Nő fogdoshat, nem zavar.
2022. nov. 17. 19:32
17/40 anonim válasza:
Konkrétan zaklatás, undorítóak az ilyen emberek, hogy azt hiszik ilyesmiket megtehetnek. Engem volt hogy megtapiztak, a mai napig undorodva gondolok vissza és konkretan sírtam utána annyira megrázott. Az ilyen emberekre remélem a karma rátalál
18/40 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy a portások AZONNAL kidobnak pár nyaklevessel karöltve!? 😂🤦♂️
19/40 A kérdező kommentje:
Ment a zöld kéz mindnekinek.
2022. nov. 17. 21:19
20/40 anonim válasza:
Nos vegyük sorra:
1. Ha csöcsörészni akarsz, ne így csináld. A csöcshöz tartozik egy nő, annak a nőnek meg a beleegyezése szükséges
2. Dehogy próbált fel már mindenki 3 nőt pubi 19 éves korban :D
3. Ha egy prostira sincs ruppód, az gáz, keress rendes munkát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!