Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, izgató nektek ha egy srác nagyokat spriccelve élvez el?
Akárhová a testeteken.
Imponál na nagy spricc jön?
Hova szeretitek "kapni"?
Szeretitek ha az arcotokra lövell nagyokat, vagy a szátokba?
Nekem izgató a látvány.
Szemből hasra vagy szeméremdombra.
izgató igen
volt olyan, hogy a mellemre akart spriccelni de akkorát lőtt, hogy az arcom meg az ágytámla kapta
Ha bennem megy el és már közel vagyok, akkor imádom. Nem sokszor, de volt, hogy így mentem el én is.
Lelkemnek amúgy is jó érzés, ha nagyot élvez a párom, de az esetek felében józanabb vagyok annál, minthogy nem praktikus helyre engedjem. Hajamra, ruhára, de még a lepedőre sem szeretem. Hasamra, mellemre már jobb, mert egy gyors zuhany és minden tiszta.
Viszont én lenyelem. Nem azért, mert arra vágyom. Érzésre nem több, mint ha bárhova máshova élvez, de semmi negatívat nem látok benne. Az viszont izgat, hogy a pasik odáig vannak érte. Valamiféle hatalmam van ettől felettük és baromira izgató átélni az ő izgalmukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!