Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, izgató nektek ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, izgató nektek ha egy srác nagyokat spriccelve élvez el?

Figyelt kérdés

Akárhová a testeteken.

Imponál na nagy spricc jön?

Hova szeretitek "kapni"?

Szeretitek ha az arcotokra lövell nagyokat, vagy a szátokba?

2022. nov. 17. 13:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem izgató a látvány.

Szemből hasra vagy szeméremdombra.

2022. nov. 17. 14:01
 2/9 anonim ***** válasza:
62%
Nem érdekel
2022. nov. 17. 14:19
 3/9 anonim ***** válasza:
34%
Vannak lányok akik szeretik nézni az ilyesmit?
2022. nov. 17. 14:21
 4/9 anonim ***** válasza:
92%

izgató igen

volt olyan, hogy a mellemre akart spriccelni de akkorát lőtt, hogy az arcom meg az ágytámla kapta

2022. nov. 17. 14:23
 5/9 anonim ***** válasza:
80%
Nem érdekel hogy mennyi cucc jön.
2022. nov. 17. 14:24
 6/9 anonim ***** válasza:
88%
Semleges.
2022. nov. 17. 14:39
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha bennem megy el és már közel vagyok, akkor imádom. Nem sokszor, de volt, hogy így mentem el én is.

Lelkemnek amúgy is jó érzés, ha nagyot élvez a párom, de az esetek felében józanabb vagyok annál, minthogy nem praktikus helyre engedjem. Hajamra, ruhára, de még a lepedőre sem szeretem. Hasamra, mellemre már jobb, mert egy gyors zuhany és minden tiszta.

Viszont én lenyelem. Nem azért, mert arra vágyom. Érzésre nem több, mint ha bárhova máshova élvez, de semmi negatívat nem látok benne. Az viszont izgat, hogy a pasik odáig vannak érte. Valamiféle hatalmam van ettől felettük és baromira izgató átélni az ő izgalmukat.

2022. nov. 17. 15:15
 8/9 anonim ***** válasza:
igen, izgató. Nagyon is izgi látni, érezni. Ezért (is) nem szeretem ha bennem élvez el, abból se érezni, se látni nem lehet semmit.
2022. nov. 17. 19:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Csak ha elötte felüvölt: Produkciooooooo! (És bekapcsol egy cirkuszi belépö számot is!)
2022. nov. 18. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!