Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek van valami olyan a szexuális múltatokban, amit nem szeretnétek, ha megtudna más? Vagy egy új párotok?
Kezdem én,
Egyszer egy pasinak kinyaltam a fenekét.
18/L
En valaszolok Neked kerdezo, hogy megmentsem az oldal becsuletet. Nalam nincs olyan, amit bannek.
De valaszolva az igazi "kerdesedre" is, ez a srac feneknyalas dolog egy furcsa tema. Nem kertem, de nekem is volt mar olyan parom, aki onszantabol oda is elkaladozott a nyelvevel szopas kozben, es hat nem mondom, hogy nem elveztem. Viszont nem kertem tole soha, magatol csinalta. Talan azert mert sokszor en is csinaltam vele hasonloakat a nyalas vegen, mielott megdugtam volna. O sem volt ellenere, mert Neki is jo erzes volt, es hozza kell tenni, hogy mi az analt nem probaltuk ki, azt kicsit mar soknak erezzuk, es a popsi izgatasos dolognal sem a penetracio volt a fokuszban, csak ott a kornyeket izgattuk egymasnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!