Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, hízelgő ha bejössz egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, hízelgő ha bejössz egy melegnek?

Figyelt kérdés
Vagy zavar? Én lányként kérdezem. Egy lány mondta, hogy jól nézek ki, aminek én örültem. Hisz elismerés. De az egyik fiú barátom kiakadt. Nem értem miért. Szerintem nincs benne semmi gáz. De úgy tűnik a fiúk akadnak csak ki, mert egy barátnőm se tartotta gáznak. Fiúk szerint az is para ha egy melegnek bejönnek. Innen hát a kérdés.
2022. nov. 15. 13:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Már 5+ privát üzenetet kaptam férfi felhasználóktól. Látszik, hogy nagyon aktívan követik a melegek ezt a részleget.
2022. nov. 15. 13:12
 12/18 anonim ***** válasza:

Kedves 11-es amúgy ha 11 privit kaptál férfiaktól akkor bizonyára valamit kiírtál amire kaptad, mert én nem hiszem, hogy ok nélkül írtak. Légyszives ha már sározni igyekszel gondold át. Hisz akik itt kommentelnek is mind tudják hogy privit akkor kapsz ha olyan valamit írtál ami miatt ír az ember... Csak úgy random tuti nem küld senki senkinek. Szóval nem kell alaptalan sározgatni. Ja és ne hagyjuk ki a sok trollt aki jó poénnak tartja azt ha írkál....

Sose írtam rá vagy kezdeményeztem heteró sráccal. Én se és más se hiszem. Mondom ezt biszexként. Viszont úgy már jártam, hogy folyton nézett egy heteró srác. Buliban pl. Azt gondolom a meleg/bi srácok tiszteletben tartják a heterókat. Aki nem az általában közönséges, stb. Csak gondoltam én is hozzászólok...

Ja és szerintem is hízelgő igaz én minden dícséretet annak tartok. Független kitől jön. Ha egy számomra taszító embertől akkor is.

2022. nov. 15. 13:15
 13/18 anonim ***** válasza:

Ha valaki fiúként kiakad az esélyes, hogy nem heteró. Legalábbis én ezt abból gondolom, hogy volt a gimiben is egy csávó. Mindenkit melegezett mindenért. Ha valaki ránézett már mit nézi, tán meleg. Kb ez a szint volt. Aztán mit ad Isten kiderült biszex. Igaz csak évekkel később. Azaz a saját vágyai ellen küzdött.

De még az jutott eszembe, hogy volt diákmelóban egy meleg srác kollégánk. Mindenki szerette. Elmondta ki jön be neki. Senki nem akadt ki rajta. Igaz mind heterók voltak, mind értelmesek és mind értették, hogy nem lesz több.

És mellette azért mentek a poénok bőven. Vette is és adta is őket.

Én bejöttem neki és jólesett, hogy ezek szerint egy meleg számára is jó pasi vagyok.

Őt szavaztuk meg kisfőnöknek is. Értelmes volt, jófej, stb. 1 ember akadt ki egyszer ő nem is dolgozott sokáig ott, mert nem illet a közösségbe. 20-an voltunk diákok és ebből 8 fiú plusz a meleg fiú és 11 lány. Sose volt ebből gond.

2022. nov. 15. 13:22
 14/18 A kérdező kommentje:
Amúgy csak az nem világos számomra mi benne a gond? Mármint annak akinek gond. Bár lehet ez IQ kérdés. Mármint ez bennem amúgy felmerült. Valaki privátban kérdezte írok itt is választ. Pesti vagyok, nem vidéki.
2022. nov. 15. 13:31
 15/18 anonim ***** válasza:
Persze hogy hízelgő!
2022. nov. 15. 16:56
 16/18 anonim ***** válasza:

Hízelgő, ha utána nem kezd rád nyomulni.

Ha igen úgy kevésbé. Sőt.

2023. márc. 20. 11:47
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem, en csajoknak akarok tetszeni nem ferfiaknak.
2023. márc. 21. 00:50
 18/18 anonim ***** válasza:

A férfiak nem nagyon mondják a másiknak hogy szép vagy.

Nagyon irritáló ha mondaná.

De a nők azok mondják egymásnak.

2023. márc. 21. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!