Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon elítélendő, hogy így...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elítélendő, hogy így félreléptem?

Figyelt kérdés

Nem szeretnek mentsegeket keresni, mert nincs arra, amit tettem.

Szeretem a ferjemet, viszont nagyon keves kozottunk a szex. Kb. Kethetente igenyli, neki igy jo. Nekem viszont nem, ugy erzem, fiatal vagyok ehhez... probaltam vele beszelni errol, azt mondta, o mindig csak a kapcsolat elso fazisaban, az oriasi rozsaszin szerelemben szeret sokat szexelni, persze akkor nagyon. Kesobb mar megelegszik ennyivel, ez nem ellenem szol, o ilyen, azt hitte, ez nekem is jo.

Nekem ez nagyon rosszul esett. 2 év után mentem hozzá, egy eve vagyunk hazasok, azota ez van. Nekem sincs rozsaszin kod, de attol meg nagyon szeretem es kivanom. Sajnos ez nagyon fajt, hogy forditva ezek szerint nem igy van.. honapokig el voltam keseredve, miutan ez kiderult, ezert sajnos amikor adodott egy olyan alkalom, akkor nem mondtam nemet.

Nem kellett volna, hiszen van ferjem, es szeretem. Akkor is osszetartozunk, ha o mar nem szeretne velem annyit lenni. Ugy erzem megbuktam, mint feleseg.

Felnott ember vagyok, el kellett volna fogadnom, hogy ez van, nem felrelepni... megis, belul annyira bant, hogy o mar nem ugy nez ram, es hiaba beszeltem vele.. eroszakoskodni persze nem akarok, tiszteletben tartom, hogy neki ez igy jo. Elvalni nem akartam, mivel en nagyon szeretem, azt hittem, tul tudok lepni ezen es igy elni, de nem..es hoztam egy rossz dontest.

Rossz embernek erzem magam, es az is vagyok emiatt. De neha ugy erzem, talan nem csak velem van a gond, mostanaban hetente latok olyan kerdest, ahol a nő ilyen problemaval kuzd, es tulajdonkeppen a ferfi miatt nincs szex.

Miert lehet ez? Mit lehet tenni ellene? Elvalnatok a helyemben? Eletemben nem szerettem igy senkit, oriasi fajdalom lenne, de igy tenyleg nem tudom leelni az eletem, fiatalnak erzem magam ehhez.

28N

2022. nov. 14. 13:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
28%
Igen, nagyon.
2022. nov. 14. 13:25
 2/19 anonim ***** válasza:
10%
Igen, szégyelld magad.
2022. nov. 14. 13:28
 3/19 anonim ***** válasza:
77%

Az első kettő spkat segített.

Nézd, ez egy olyan út, ahol sok tanácsot kaphatsz, de magad kell végigjárnod. Nincs jó döntés.

F, 43

2022. nov. 14. 13:32
 4/19 anonim ***** válasza:
74%
Én pasiként 40 évesen 21 év után is ráugrok az asszonyra hét 4-5 alkalommal. Ne edd magad. Így járt érezd magad szexinek.
2022. nov. 14. 13:37
 5/19 anonim ***** válasza:
65%

Figyi egy kapcsolatban ezt meg lehet beszélni.

A helyedben megmondanám neki, hogy több szexre van szükséged, ha ő nem adja meg, akkor beszéljétek meg milyen feltételek mellett élheted meg mással. Nyilván érzelmek nélkül.

Jobb, mint a háta mögött csinálni. Nálunk is így van, feleségem engedi, hogy mással is legyek, de csak akkor ha tud róla, hogy mikor és kivel.

2022. nov. 14. 13:49
 6/19 anonim ***** válasza:
51%

Akkor, ha semmi sem segít, válj el inkább, ez nagyon gerinctelen dolog.

Miért nem vállalod fel a probléma megoldását....de ez nem az!

2022. nov. 14. 13:52
 7/19 anonim ***** válasza:
64%

Hát őszintén szólva ezt nagyon rosszul reagáltad le, bár valszeg mindketten kerülgetitek csak a témát és nem vagytok hajlandóak rendesen beszélni róla.

De elmondta, hogy ő így működik, az hogy ezt magadra vetted és rosszul érzed magad tőle, hogy ő nem kíván többször téged, miközben te őt igen, az arra utal, hogy kicsit dolgoznod kéne az önismereten, (nem bántásból írom, csak egyértelmű, hogy ez nem rólad szól, az ő biológiája így működik, ebben nem releváns, hogy te többet kívánod). Persze ettől függetlenül le kéne ülni ezt megbeszélni, te is közöld vele hangsúlyosan, hogy neked viszont sajnos nem elég ennyi, aztán kössetek valami kompromisszumot a dologban, ha megy.

2022. nov. 14. 13:54
 8/19 anonim ***** válasza:
90%

Én nem tudlak elítélni. A férjed mennyi idős?

Mondjuk nem is számít nagyon, valami nem stimmel vele...

Az én pasim is lassan 40 éves, és folyton kíván, olyan mint egy tini, imádom. Sokkal fiatalabb vagyok és alig tudom tartani vele a lépést. :D nagyon jó érezni hogy mennyire akar. És ezt az érzést te is megérdemelnéd. 3 év az nagyon kevés ahhoz hogy valaki már ne kívánja a párját.

2022. nov. 14. 13:57
 9/19 anonim ***** válasza:
94%

És egészen biztos, hogy neki nincs senki más? Csak mert az, hogy egy férfi csak két hetente kívánja a szexet, az ritka, mint a fehér Zorro. Pláne, hogy még fiatalok vagytok.

Nálunk pont fordított a helyzet, mert én heti kétszer-háromszor is szeretném, de az asszony ritkán áll kötélnek, így átlag havi egy szex van. Na AZ tényleg kevés. Pedig én nagyon kívánom az asszonyt, de neki alacsony a libidója. A különbség, hogy mi már 40-es korosztály vagyunk.

Az utóbbi időben volt egy kis javulás, mert megbeszéltük a dolgokat: nálunk az volt a gond, hogy nem érezte magát igazán nőnek, így vettünk neki egy új garnitúra szexi fehérneműt, plusz jó ruhákat és ez fel is pezsdítette a dolgokat.

Nálatok is biztos van valami gát, a kulcs a kommunikáció! Beszélgessetek, őszintén mindenről. Ne nyugodj bele, hogy "ő ilyen". Nem kell erőszakoskodni vagy erősködni, hogy megváltozzon, de az okok kiderítésével és kölcsönös kompromisszumokkal be lehet állni egy mindenkinek elfogadható rendszerességre.

2022. nov. 14. 13:58
 10/19 anonim ***** válasza:
91%
Ez egy nagyon nehez helyzet, amiben benne vagy. Szerintem nem kene magad emiatt ennyire ostoroznod, szereted a parod, de tole nem fogod tudni megkapni soha, amire szexualisan vagysz. Es gondolom most a folytatason toprengsz, legyen, ne legyen, elmondjad Neki, szakitsatok emiatt, stb. Nehez kerdesek, amihez mondhatnak velemeny sokan, de Neked kell dontened a vegen.
2022. nov. 14. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!