Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka a libidó elmúlásának?
16 éves korom óta élek nemi életet, egészen sokáig magas libidóm volt, naponta többször kívántam a szexet. Ez tartott kb. 22 éves koromig, utána is normális volt csak már nem olyan magas, elég volt 2-3 naponta az együttlét. Ezen időszak alatt 2 hosszú párkapcsolatom volt. Az elsővel kimagaslóan jó volt a szex, ami zavaró volt, hogy sokkal többször kívántam az együttléteket, mint az akkori párom. Jónéhány alkalommal kaptam visszautasítást. A másodikkal nem igazán volt kielégítő a szex, mert túl korán elélvezett a fiú. Sokszor maradtam kielégületlen, emiatt gyűlt bennem a feszültség. Már ekkor elkezdtem azt érezni, hogy inkább megvagyok szex nélkül, mint az állandó csalódottság érzet…
Miután vége lett a kapcsolatunknak megismertem egy srácot, akivel szex kapcsolat alakult ki, szükségem volt valakire, aki megadja azt, amit eddig évekig nélkülöztem. Vele elég intenzív volt az együttlét, szenvedélyes és sokáig tartó. Függője lettem. Viszont a dolgok nem úgy alakultak, ahogy vártam. A fiú elkezdett játszadozni, tudta, hogy mennyire szeretem vele a szexet és úgymond fegyverként kezdte ellenem használni, hogy megkapjon bizonyos szívességeket/ajándékokat. Egy ideig, ment a játszadozás, közben észre vettem, hogy számára a szex egy teljesítménykényszer, ő akart a legjobb lenni. Potencianövelőt is láttam a lakásán, emiatt volt, hogy olyan sokáig bírta, illetve úgy tudom, hogy ezek a szerek az élvezetet is fokozzák. Így már kezdett elmúlni a csodálatom iránta. Egyre durvább lett a szexben, egyáltalán nem érdekelte, hogy mit szeretnék, de szerintem ő se élvezte igazán, csak a legjobb akart lenni, egy felejthetetlen élmény. Nyomasztó volt ez a szituáció számomra, elkezdtem érezni, hogy ki kell lépnem mielőtt még jobban sérülök. Mivel egy egészségtelen függőség alakult ki bennem felé, ezért elég nehéz volt.
Pár héttel utána sikerült megismerni a jelenlegi párom, az elején még elég félénk volt, furcsa is volt az előző után az éles váltás, de hamar belejött és nagyon figyelmes, érzelmes fiút ismertem meg benne. Ő mindig figyel az igényeimre, minden alkalommal sikerült elélvezni.
Pár hónap együttlét után elkezdett ingadozni a libidóm volt olyan időszak, hogy elképesztően kívántam a szexet a nap minden percében. Majd jött olyan időszak is, hogy nagyon alacsony, szinte semmi libidóm nem volt. Nehezen vettem rá magam a szexre. Most pedig már egyáltalán senkivel nem kívánom a szexet se az önkielégítést. Ez már hónapok óta fennálló probléma.
A szexxel összefüggő lelki sérülések okozhatják vagy ilyen nem létezik és inkább hormonzavar ?
Mivel az előző kapcsolatodban jól bírta a srác és ő is mindent megtett a jó szexért , változatos és heves volt az együttlét. Az unalomküszöb magasabban volt, nehezebb volt elérni.
A mostani ugyan figyelmes,kedves de ezért kiszámítható. Szerintem ha most megkérnélek centire le tudnád írni mi hogyan fog történni ha oda kerülne a sor. És ettől hamarabb elveszti a varázsát a dolog. Ennek a következménye lehet a libidó csökkenés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!