Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos ha a pasim el akar zavarni mert nem nyelem le?
Figyelt kérdés
2022. nov. 13. 15:00
21/33 anonim válasza:
pereld be, majd a tisztelt bíróság eldönti.
22/33 anonim válasza:
Nem is értem miért nem dobtad már ki.
23/33 anonim válasza:
Zavarás nélkül is ott hagyhatod magadtól nyugodtan.
24/33 anonim válasza:
Én a helyedben ilyen élelmiszer árak mellett meggondolnám !
25/33 anonim válasza:
De az nem derült ki, hogy mit nem nyelsz le?
26/33 he84 válasza:
Jesszusom 27-es válaszoló,... Na szerinted mit? Tényleg ennyire nem tudod, vagy csak egy troll vagy? Nyilván a spermát,...
27/33 anonim válasza:
ha meg elsőre megértem akkor meg egy beteg perverz állat vagyok
28/33 anonim válasza:
A család minden női tagja lenyeli.
Nem is találkoztam olyan nővel aki nem. Ha ezért zavar el, valszeg másba is béna vagy. Inkább gyakorolni kéne a pasiddal, vagy egy másik éretteb pasival aki megtanít ezt, azt.
29/33 anonim válasza:
Dobd ki. N arrol van szó h be sem kapod, ezért rúgd ki te. Találsz olyat, aki nem csak használni akar, hanem tisztel is.
30/33 anonim válasza:
31.Miért h a tiszteli akkor csak úgy használhatja mid rongyot bármikor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!