Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs nagy mellem akkor is akarhat valaki velem szexelni?
És ennek mi köze van ahhoz amit irtam?
Ösztönösen kellene vonzodnod a női mellhez… elég fura hogy neked csak 2 kis bombo kell és el sem hiszem
Ha téged megismer valaki úgy fogad el téged amilyen éppen vagy.
Felesleges ilyen miatt már most aggódni ne légy előítéletes.
Így vagy tőkeletes amúgy a kisebb sokkal szexibb és vonzóbb is.
Miért ne akarnék? Nekem pont, hogy tetszenek a kicsi cicik és a nagy pedig nem. Egyébként nálam maga az alak sokkal fontosabb (más is, de most csak alakról beszélve). Nekem pedig alak terén alapból a vékony tetszik, amihez azért túl nagy mell se szokott általában társulni természetes módon, ami nem is baj, hiszen mint mondtam, nekem így tetszik. Viszont aránytalanul nagyra lehet ránézek, mert kiveri a szemem, de ettől még nem tetszik szexuálisan, nem tudnak izgalomba hozni, ez bizonyos méret felett arányaiban pedig kimondottan már taszít. Nem tudom, mi olyan meglepő egyeseknek, hogy vannak, nem is kevesen, akik a kisebbet preferálják. Ízlés kérdése az egész, ettől nem lesz senki se meleg és semmi ilyesmi.
Szóval határozottan akarnék, mert kimondottan tetszik és minimális problémám sincs vele, csak alapvetően nem valakinek a melle fog meg engem, az nekem édes kevés, mint mondtam inkább az egész alak, nálam a mell nem képez központi szerepet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!