Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők eltudnak elvézni hüvelyben is? Vagy csak csiklóval megy?
Figyelt kérdés
2022. nov. 13. 08:39
2/10 anonim válasza:
Én csak csiklóval tudok, a hüvelyi az ritkább.
4/10 anonim válasza:
Én tudok hüvelyi úton is, de ezt tanulni kell, nem jön egyből. :)
Nagyon jó érzés, de kell hozzá egy állapot és megfelelő nyugalom.
5/10 anonim válasza:
Nekem mindkettő megy, de a hüvelyi orgazmus sokkal jobb :)
6/10 anonim válasza:
Persze csak normális farok kell hozzá
7/10 anonim válasza:
Nekem is van hüvelyi orgazmusom is. Össze sem lehet hasonlítani a csiklói orgazmussal, annyira intenzívebb és erőteljesebb az orgazmus.
8/10 anonim válasza:
Minden nő képes a hüvelyire is, csak későn jönnek rá, mert ehhez általában a pasik bénák. A nők meg eltűrik hogy nincs és bemagyarázzák, hogy nekik az nem megy.
9/10 anonim válasza:
Minden nő más, hogy mitől van ilyen különbség nő és nő között, azt nem értem. Barátnőm pl 5 perc után remegve élvez el hüvelyi úton, ha dugom, de volt olyan partnerem, hogy fél órát kellett nyalni egyhuzamban, hogy elélvezzen csiklón keresztül, na de akkor viszont önkívületben élvezett el. De ő szólt előre, hogy bocsi, csak így megy, és nem én vagyok a hibás. Nem értem, mitől alakul ez így lányoknál.
10/10 anonim válasza:
Elméletben igen, gyakorlatilag kevés nőt ismerek magamon kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!