Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz érzés ha egy nálam egy fiatalabb fiút látok barátnővel, normális ez?
Figyelt kérdés
Nekem még sosem volt barátnőm és 24 vagyok, ha egy nálam fiatalabb fiút látok barátnővel mindig olyan szomorú leszek, hogy nekem nem volt, neki meg van pedig évekkel fiatalabb nálam.2022. nov. 12. 18:35
1/6 anonim válasza:
22vagyok nekem sem volt, nekem ekkor az jut eszembe, hogy már csak ennyi hiányzik az életemből
2/6 anonim válasza:
Normális hogy rossz érzés, mert valami biztos nem stimmel veled hogy nem jött még össze. Sok korodbelinek már vagy 10 éves előnye van veled szemben, hát ez nekem is fájna :D
3/6 anonim válasza:
2
Vagy csak normális lányt keres ami szinte lehetetlen
4/6 anonim válasza:
Jah, legyen a lányok hibája ez is, kedvenc incel szövegem :D
5/6 anonim válasza:
Természetes érzés, majd neked is lesz, ha akarod, hogy legyen. Ne stresszelj rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!