Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már, hogy megalázó dolgokról fantáziáltatok maszti közben? Hány évesek vagytok?
Én is szoktam.
Álltalában a megélt dolgok izgatnak, de van mikor túlgondolom.
A megalázó sok színű jelentéssel bírhat a szexualitásban...Én az alábbiakkal akadok össze.
Nők sokasága élvezi(élvezné ha merné) a keményebb, alárendelt aktust,amiben ők csak használva vannak.Keményebb kezek, domináns akarat és kíméletlen aktus.
Sok fiatal sub csajjal voltam és hát igen, van aki bemeri vállalni hogy arra az időre kilép a virtuálból, amíg meg izleli a valóság kéj kínálatát.
33/f
Sokszor arról, hogy egyszerre használ 8-10 idősebb helyes és ronda pasi 🤣 (pl hatalmas hasú, ősz nyugger is köztük 😅, de nagyon szexi sármos izmos is ) Szednek ki egymás kezébol, egyik farok be, ki, jön a másik. Közben szopatnak, élveznek a számba, puncimban, popsiba, rám bárhova. Van amelyik belém is pisil punciba leginkább, de számba is. Használnak kedvükre. Utcáról random pasikat behivnak és velük is megdugatnak
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!