Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van rajtam kívül olyan, akit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van rajtam kívül olyan, akit nő megalázott a körülmetélt nemi szerve miatt? Vagy mert kicsi?

Figyelt kérdés
Egyszer belefutottam egy ilyen helyzetbe... Megkérdezte, hogy ezzel amúgy mit akarsz? Az az érdekes, hogy feláll, ha rá gondolok..

2022. nov. 12. 14:35
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Nem kell közönséges nővel kezdeni, ne külső alapján válassz, hanem belsőre alapozva.
2022. nov. 12. 14:42
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Nekem volt 8 évig olyan barátom, akinek nem volt rendes merevedése, de príma humorérzéke volt, és kis pénzből, kínaiból is képes volt csinosan öltözni, úgyhogy áthidaló megoldásokkal jó volt a szerelmi életünk. Nem a farka méretéért voltam vele, de mással sem. (Nem kérek privátot, és nem ismerkedem.)
2022. nov. 12. 15:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Én a nőt sajnálom inkább, hogy ilyen értelmi képességei vannak... Gondolom előtte sem volt épp túl kedves, mégis kellett...
2022. nov. 12. 15:19
 4/5 anonim ***** válasza:
51%

Én lányként is azt vallom, hogy ha ilyen helyzetben a pasi lebünteti a flegma csajt azzal, hogy csak azért is megdugja, meg tudnám érteni!

Senkinek nincs joga megalázni a másikat, főleg egy testi adottság miatt! Én is a magam kárán tanultam meg, hogy ne legyen nagy az arcom, és szerintem jobb ez így.

2022. nov. 12. 17:09
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Sosem aláznék meg senkit, pláne nem ilyen dolgok miatt. Bár a körülmetéletlen péniszt preferálom, de ha körülmetélt, nem különösebben zavar. Ha kicsi a méret, az már annál inkább.
2022. nov. 12. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!