Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az igaz lehet, hogy heteroszex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz lehet, hogy heteroszexuális emberek között is vannak akik úgy szeretkeznek, hogy a fiú a hölgy popsijába helyezi a péniszét?

Figyelt kérdés
Hallottam már ilyen esetről, lehet csak feltűnési viszketekség, kíváncsi lennék a véleményekre.

2022. nov. 12. 10:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Csak én vagyok készen ezektől a kifejezésektől a szexualitás kategóriában? Fiú, meg popsi.. A fiúk gyerekek, 20 fölött már illik férfinek nevezni, popsija szintén a gyerekeknek van.

Igen, heteroszexuális emberek is szoktak análisan szexelni. Feltűnési viszketegség az, amikor ezt fűnek-fának el is mondja.

2022. nov. 12. 12:21
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem mindenki szereti, de szerintem az anális szex egy teljesen hétköznapi dolog egy kapcsolatban manapság, néha-néha szerintem a legtöbben beiktatják, vagy legalább kipróbálják. Ezen semmi meglepő nincsen...Eddig az összes barátnőmet rá tudtam venni az anális szexre, és nem kellett őket túl sokat győzködni, mert ez ma már annyira alap. 10-ből 7-8 barátnőmnél utána rendszeresen csináltuk is análisan, főleg a menstruációjuk alatt végig illetve ha nagyon felfokozott hangulatban voltunk egy hétvégén és valami újdonságra vágytunk akkor kiegészítésként :)
2022. nov. 12. 13:35
 13/16 anonim ***** válasza:

12. Ezért írtam 9-ként hogy ez ennyire nagy dolog? Lol, ne már.

Ha sokan nem is szeretik, egyáltalán nem nagy dolog és sok esetben a nő számára élvezetet sem nyújt. Mondjuk nőként élvezetet is nehéz találni, a hapsik kb minden második nőt megakarnának dugni, nekik így egyszerűbb is, de nőként élvezetet találni, mint tű a szénakazban.

2022. nov. 12. 14:21
 14/16 anonim ***** válasza:
49%
Haverom ki nem hagyná a popót már amelyik hölgy engedi.De van olyan hölgy ismerősöm is aki jobban szereti popsiba mint hüvelybe.Nálam a popó abszolút nem játszik.
2022. nov. 14. 20:23
 15/16 anonim ***** válasza:
59%

Szia!

Most másztál ki egy barlangból?

2022. nov. 15. 08:08
 16/16 anonim ***** válasza:
#4: Akkor én nem a kezedet kérem meg, hanem a lábadat.
2022. nov. 20. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!