Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz lehet, hogy heteroszexuális emberek között is vannak akik úgy szeretkeznek, hogy a fiú a hölgy popsijába helyezi a péniszét?
3. Olyan nagy dolog ez?
Őszintén, pontosan mire számít az aki ezt szereti? Mert szűk? Hát nem minden nő tág annyira mint a többi, közel sem. Ráadásul a fenéknél rengeteg a bacilus is. Gondolom neked nem számít, ha a lány beteg lesz.. :)
Nagyon szeretek gumi nélkül popsiba elmenni.
6. Azt, hogy lepontozol, a válaszom nem lesz érvénytelen. Rengeteg bacilus van a fenékben, tudod, hisz az KIJÁRAT. :)
Én jobb dolgokat szoktam csinálni vagy jobb dolgokat vállalok be a párommal, ez tökre unalmas.
6,8 Ja, hogy neked csak ez a non plusz ultra?
Akár;
- BDSM, kisebb bilincs, kkötözés
- játékszerek
- Akár ha a párom szeretné, az ő Gócpontja kényeztetése
- Szerepjáték
- Izgalmas helyen szex, petting
- Hosszú petting, élvezés utáni petting
- Nehéz pózok kivitelezése (nagyon hajlékony vagyok)
És még sok más, nekem is van még mit tanulnom. :)
Hogy a kérdésre is érkezzen válasz. Igen. Persze, hogy igaz. Az anális szex elég gyakori. Aki kedveli, az miért ne csinálná? A legtöbben manapság minimum kipróbálják szerintem.
Hány éves vagy, hogy ez ennyire hihetetlen számodra?? O.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!