Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Okozhat mentális gondot az ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Okozhat mentális gondot az ha évekig nem szexel valaki?

Figyelt kérdés

Én pl 21 évesen veszetettem el, kb 20x szexeltem életemben, most 24 vagyok de már 3 éve nem szexeltem egyáltalán.

El vagyok szex nélkül amúgy, szokott hiányozni persze, de inkább a szeretet meg a közös időtöltés el lánnyal hiányzik jobban.

Lehet baja attól az embernek ha sok ideig nincs kivel szexelnie?

2022. nov. 11. 21:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem, valószínű lelkileg kicsit rossz lehet neked de nem muszáj összefeküdni bárkivel csak hogy meglegyen az igény

A megfelelő lány hidd el jobban értékeli majd :)

2022. nov. 11. 21:49
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
Igen
2022. nov. 11. 21:56
 3/13 anonim ***** válasza:
Szexfüggőknek biztos, itt meg abból van bőven
2022. nov. 11. 21:58
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is lehet, én mostanra kivagyok ettől lelkileg-fizikailag...
2022. nov. 11. 22:22
 5/13 anonim ***** válasza:
19%
Persze, hogy okozhat! Vannak olyanok, akik elhiszik, hogy egy szakállas ipse a nagybüdös semmiből idevarázsolt egy Földet és azóta is azt figyeli, ki nyúl magához. Sőt, terjesztik is ezt a mesét.
2022. nov. 11. 22:23
 6/13 anonim ***** válasza:
Alapból nem. Max annak, aki ezt valami tragédiaként éli meg. De amúgy nem. Nekem volt hosszabb időszak is szex nélkül és semmi bajom nem volt. Max az zavart, ha emberek kérdezgették miért nincs valakim.
2022. nov. 11. 22:59
 7/13 anonim ***** válasza:
28%
Nem okoz semmifele gondot, baratom, vannak akik misszios lelki szolgalatert mondanak le a hazaseletrol. Mert a szex a hazaselet resze, mivel nem allatok vagyunk.
2022. nov. 11. 23:43
 8/13 anonim ***** válasza:
61%

Fizikailag MÉG nem (a pszichoszomatikus betegségek ennél hosszabb idő múlva jelentkeznének). Lelkileg, mentálisan viszont igen, ha frusztrált vagy és szorongsz.

Felesleges volt leírnod a számokat - inkább arra koncentrálj hogy megváltozzanak a dolgok!

2022. nov. 12. 02:23
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

Nem szeretném megtudni xd

21L

2022. nov. 12. 06:52
 10/13 anonim ***** válasza:
Emberfuggo. Valakinek az is mentalis gondot okoz szerintem, ha annyit mondanak neki, hogy bükk-makk.
2022. nov. 12. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!