Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez bejönne a lányoknak?
Figyelt kérdés
Hogy ha sliccüket lassan lehúzzák és nem egyből torkosan szopják le őket csak szépen lassan? És a végén le is nyelik?2022. nov. 11. 16:56
1/10 anonim válasza:
Hát én a páromat mindig ugy szopom le ahogy kéri, imádom szopni a farkát, eleinte mindig szépen lassan szopom de aztán intenzíven torkosan
2/10 anonim válasza:
a lanyokat hogy akarod leszopni?
5/10 anonim válasza:
Nincs farkam, úgyhogy nem tudok nyilatkozni, de ennek a kérdésnek inkább fuss neki még egyszer.
6/10 anonim válasza:
Kálmánka, ez most valószínűleg letaglózó meglepetés lesz a számodra, de az a helyzet, hogy a lányoknak nincs kukijuk!
7/10 anonim válasza:
"Hogy ha sliccüket lassan lehúzzák"
Az én olvasatomban a lányok sliccéről van szó! Csak a szopás szón akadtam fenn. Mire rájöttem, hogy a hapsi sliccét kell lehúzni...szopáshoz.
Ez fantasztikus!!!
8/10 anonim válasza:
Bár ha elég nagy a csikló azt is lehet szopni....
9/10 A kérdező kommentje:
Lánynak a sliccét h a számba.
2022. nov. 11. 18:41
10/10 anonim válasza:
#9 próbálj meg már értelmesen fogalmazni.
"lánynak a sliccét"
"Hogy ha sliccüket lassan lehúzzák és nem egyből torkosan szopják le őket csak szépen lassan? "
Olvasd már végig...?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!