Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők valóban nem igazán "problé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők valóban nem igazán "probléma" a méret a való életben egy rendes kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Itt úgy vettem észre hogy minden nő aki véleményt ír ilyen kérdés alá (hosszabb véleményt) úgy írnak az átlagos farokról hogy hát elmegy szódával de nem igazán tetszik nekik, nem kielégítő. A nagyobb átlagon felüli méretekről meg ódákat zengenek hogy milyen csodás.

Akkor most ezek szerint a legtöbb kapcsolatban nincs is rendben a szexuális élet csak nem mondják a nők? Vagy igazából teljesen megfelel az átlagos és még orgazmusok is lesz tőle, csak itt kamuznak a nők?

2022. nov. 10. 20:57
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
83%

Ez hülyeség, nincs köze az orgazmushoz. Nekem sincs behatolás közben orgazmusom, de nem egyformán élvezem attól a különböző méretet. A hosszabbal jobb, mert tökéletesen eléri a legizgatóbb pontokat. Nyilván ne legyen óriási sem, de 15-18 a legjobb. Nekem. Persze ettől még kinek-mi, erre sosem lesz egyforma válasz.

Szóval lehet, hogy nem pont a farkától élvezek el, de attól még nem mindegy, mekkora közben az élvezet. És élvezni szeretném, amit egy kisebb nem ad vissza.

Persze ezt mással is lehet kompenzálni, ez is igaz.

2022. nov. 12. 12:49
 22/22 anonim ***** válasza:
25%
Bírom amikor a mell és a farokméretet állítják párhuzamba. 😂 A mellméret a vizuális inger miatt és mondjuk mellszex szempontjából lényeges. A farok pedig kicsit több tényleges szerephez jut behatolás közbeni orgazmus esetén. Dehát ezeknek mindegy is.
2022. nov. 18. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!