Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nem orálozok akkor nem fog...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem orálozok akkor nem fog szóba állni velem egy pasi sem?

Figyelt kérdés
2022. nov. 10. 20:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
9%
Azt megkérdezhetem, miért nem orálozol?
2022. nov. 10. 22:25
 12/19 anonim ***** válasza:
49%
Semmi baj! Én nyalok te vered! Részemről oké 😉
2022. nov. 10. 23:07
 13/19 anonim ***** válasza:
77%
Nehéz ügy, mert ha nem orálozol, akkor azért nem állnak szóba veled, ha meg orálozol, akkor meg azért nem lehet veled szóba állni, beszélgetni. Legalább is az illem szerint teli szájjal nem illik beszélni. Komolyan nem tudom a megoldást.
2022. nov. 11. 03:04
 14/19 anonim ***** válasza:
67%
Én megvagyok orál nélkül is, bár nincs ellenemre, de nem szakítóok ha nincs.
2022. nov. 11. 05:24
 15/19 anonim ***** válasza:
55%

Most, hogy lehetsz ennyire álszent???

Elvárod, hogy ő nyalja a büdös pichád, de te nem vagy képes viszonozni?

Szedd össze magad és te is letérdelhetsz elé.

2022. nov. 11. 09:42
 16/19 anonim ***** válasza:
62%
Nincs szopàs nincs nyalàs ,ennyi.
2022. nov. 11. 09:54
 17/19 GFman ***** válasza:
49%
Volt kapcsolatom olyan nővel aki csak ritkán csinálta.Ettől függetlenül Ő mindig kapott tőlem nyalakodást.Engem nem zavart,nem voltam ráállva a témára, hogy miért nem csinálja, de akkor is akarom stb...Cserébe sosem nyafogott, hogy most "nem akarom, nincs hangulatom,így ne csináld, most úgy nem jó..."Kaptam tőle cserébe mást!De ettől függetlenül igen, vannak olyan pasik akiknél ez feltétel!És ha nem is az első alkalommal, de később ki fog bukni náluk, hogy nem kapják meg tőled azt amit szeretnének.
2022. nov. 11. 13:32
 18/19 anonim ***** válasza:
30%

"Cserébe sosem nyafogott, hogy most "nem akarom, nincs hangulatom,így ne csináld, most úgy nem jó...""

Magyarul aki nem szop, azt akkor lehet megdugni, amikor akarod? Mert ezt erőszaknak hívják, vagy marha rosszulk fogalmazol.

2022. nov. 11. 23:28
 19/19 GFman ***** válasza:
100%

#18 Úgy gondoltam, hogy nem az a típus volt, aki csak hanyatt dobja magát és nem kapsz cserébe tőle semmit, csak legyen túl rajta minél előbb.Amikor találkoztunk mindig rendes volt, erre gondoltam, semmilyen erőszak nem volt!

Bocs, ha nem voltam érthető.

2022. nov. 12. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!