Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem orálozok akkor nem fog szóba állni velem egy pasi sem?
Figyelt kérdés
2022. nov. 10. 20:08
1/19 anonim válasza:
Hát, mivel gondolom nem ezzel kezded az ismerkedést, de, szóba állnak veled. :D
Amúgy meg nem mindenki igényli. Nekem sem lenne fontos minden alkalommal, de azért fontos a változatosság.
2/19 anonim válasza:
Szóba állni biztos, nyilván nem így kezded, hogy Szia, nem foglak leszopni! Max szex után hajtanak el, kivéve ha kifogsz olyan pasit, aki túléli nélküle is (meg gondolom akkor te sem kérsz nyalást)
3/19 A kérdező kommentje:
Én nyalást mindenképpen akarok. Nem tudok meglenni nélküle.
2022. nov. 10. 20:12
4/19 anonim válasza:
nekem nem gond, ha nem orálozol, s így is szívesen nyalok ;)
5/19 anonim válasza:
Akkor nem szpsz, hanem nyalsz te is csak mást?
6/19 anonim válasza:
Feleségem se csinálja,mégis szóba állok vele;)
7/19 anonim válasza:
3. S ha a pasid se tud szopás nélkül meglenni? Vagy ő nem szeret nyalni?
9/19 anonim válasza:
Van egy haverom, akivel régen barátság extrákkal kapcsolatban voltam. Folyton azt akarta hogy leszopjam, és meg szerettem is csinálni, teljesen oda volt tőle. Mit ad isten, a nő aki meg a felesége lett később, egyáltalán nem hajlandó leszopni. Szereti, szóval ez nem érdekli.
10/19 Noren1989 válasza:
Édesapàddal bàrmikor beszélgethetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!