Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek ha nem szeretem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem szeretem orálisan kielégíteni a párom?

Figyelt kérdés

22/l vagyok, a párom 21/f

Az a problémám, hogy neki igencsak nagy szerszáma van és nagyon nehezemre esik őt orálisan kielégíteni.

Alapból szeretem csinálni de nála nagyon nehéz a dolog mert konkrétan fuldoklom miközben csinálom.

Ráadásul ő úgy szereti ha úgy igazán mélyre megy, olyankor meg konkrétan öklendeznem kell, nem egyszer fordult már elő, hogy majdnem ráhánytam a szerszámára.

Emiatt egy ideig nem csináltam, természetesen előtte mondtam neki ezt a problémám de csak szimplán nem volt boldog, hogy ezt mondom, egyszóval nem sikerült megbeszélnünk, és én se hagytam neki, hogy kielégítsen mert nem akartam, hogy egyoldalú legyen a dolog.

Aztán egyszer megelégelte és úgy döntött hajlandó beszélni róla, mikor is közölte, hogy ez neki nagyon fontos egy kapcsolatban, és ennek hiányában ő nem fogja tudni folytatni.

Ezt én megértettem de nem tudtam vele mit kezdeni mert számomra tényleg egyáltalán nem élvezet csinálni.

Kérdeztem tőle, hogy neki mivel lenne jobb ha megkapná amit akar de tudván, hogy én közben egyáltalán nem élvezem. Erre csak annyi volt a válasza, hogy egy kapcsolatban olyat is megtesz az ember amit nem feltétlenül szeret, de megteszi a párja kedvéért mert szereti és szeretne neki örömet okozni. Ezzel nem tudtam vitatkozni mert végülis igaz de nem tudom…

Nektek mi a véleményetek erről? Csináljam úgy, hogy nem szeretném de örömet okozok neki? Vagy hagyjam, hogy rámenjen a kapcsolatunk?

2022. nov. 10. 16:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
26%
Probald nekem sinalni, haj-ra 😜
2022. nov. 10. 21:24
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Számomra nem fontos ha nem akarja nem kell csinálnia.

A lényeg ez hogy élvezettel csinálja amit éppen csinál.

Én szeretem csinálni neki. F.

2022. nov. 11. 13:00
 13/19 anonim ***** válasza:
24%
Ha szereted annyira, hogy így is megcsináld, akkor nem értem a kérdést. Ha felmerül benned, hogy ne, akkor meg már régen ott kellett volna hagyd.
2022. nov. 11. 14:03
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

"Kérdeztem tőle, hogy neki mivel lenne jobb ha megkapná amit akar de tudván, hogy én közben egyáltalán nem élvezem. Erre csak annyi volt a válasza, hogy egy kapcsolatban olyat is megtesz az ember amit nem feltétlenül szeret, de megteszi a párja kedvéért mert szereti és szeretne neki örömet okozni. Ezzel nem tudtam vitatkozni mert végülis igaz de nem tudom…"

Nem, ez enm igaz, nincs igaza. Egy kapcsolatban enm vár el az ember olyat, ami közben a másik fuldoklik és öklendezik. Egy jó akpcsolatban. Ez a férfi nem becsül téged.

2022. nov. 11. 23:32
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
(Amúgy sosem értem az ilyet. Ha szakítotok, majd talán több szopásban lesz része? Állnak sorba az öklendezni vágyó nők?)
2022. nov. 11. 23:33
 16/19 anonim ***** válasza:
Majd megtalalja Genorazzo Mariat, vagy valami hasonlo kacsacsorut.
2022. nov. 12. 09:51
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem téged szeret hanem a szopást.

Ha anélkül nem hajlandó többet veled lenni akkor menjen a pics@ba.

Plusz arról is felvilágosíthatod a sötét elméjét, h egy kapcsolat lemondással is jár ám! Nem pedig azzal,h olyanra kényszerítjük a párunkat ami nem jó neki! Ott nincs szeretet!

2022. nov. 12. 14:09
 18/19 anonim ***** válasza:
73%

Nő vagyok de kicsit a kettő közötti véleményt képviselném. Ha nem tetszik, hogy ekkora szerszáma van, ne legyél vele, ennyi...Gondolom a szexnél meg azért nem jön rosszul, hogy ekkora. Valamit valamiért. Én is inkább a nagyobb méretet preferálom és a mostani páromnak is nagy van de orálisan kielégíteni valóban nem könnyű őket, viszont vannak köztes megoldások, ha passzoltok egymáshoz inkább ilyeneket kéne keresgélnetek és nem panaszkodnotok. Mondom az én technikáimat :

- Két kéz folyamatos használata, "dugóhúzó" mozdulat :D

- A makk erős szívogatása

- Ha vastag, akkor szopd sokat oldalról, "fuvolázz" rajta miközben a makkjánál húzogatod kézzel

- Ha a szájmunka nem megy, akkor használd annyit a nyelvedet amennyit csak bírod. Itt is főleg a makkra koncentrálj, de nyald alulról felfelé végig, és oldalról is játssz vele.

- Ha fáradsz vagy zsibbad a szád, akkor tudsz "időt nyerni" azzal, hogy kényezteted a heréket is. A golyókat szívd meg aztán válts ott is nyelvre, közben a kezed végig legyen a farkán és ne állj le a húzogatással.

Ha ezeket kombinálod akkor simán jó lehetsz egy mélytorkozás nélkül is. A végén javaslom, hogy nyeld le a spermát vagy legalább engedd az arcodra - feltéve, hogy attól nincs hányingered. Ha mégis erőlteti a mélytorkozást vagy erőszakoskodást, ami neked nem pálya, akkor pedig dobd ki, keress újat. De egy jó szopással sok pasit az ujjad köré tudsz csavarni és azért túl nagy időt és energiát nem kell belefektetned. Én minden reggel leszopom a párom még ébredés után, kb 10 perc, és cserébe a tenyerén hordoz. ;)

2022. nov. 12. 14:49
 19/19 anonim ***** válasza:

A pali az orrodnál fogva vezet!

Ő irányít te meg mindent hajlandó vagy megcsinálni neki, mert nagyon szereted...

Hiába a szerelemért én is megtenném.

Nehéz ügy...

Inkább próbáljátok meg segg-be, bár ott sok fertőzést lehet elkapni, de Óvszerrel lehet, nem tudom...

Hallod én milyen boldog lennék, ha egy csaj bekapná a farkamat. Valahogy én lennék a világ legboldogabb embere...

Na mindegy.

Jó dolog a szex, ha jól csinálja.

Kiábrándító leszek veled, mert amiket leírtál az arra következtet, hogy kihasznál téged, te meg egy alázatos csicska vagy, aki teljesíti minden vágyát.Legyen benned egy kis tartás és mondd meg neki, mi a baj min akarsz változtatni, ha nem igazodik hozzád, akkor hagyd a francba. A kapcsolat megromlott a pénisze miatt...

Szomorú..

De ez csak az én véleményem neked kell eldöntened , hogy hallgatsz rám vagy nem.

Én Pl. Olyan fickó vagyok, hogy bármit megtennék csak azért , hogy a kívánt csajt meghódítsam, és jól érezze magát velem.Bármit.

De a nők nem értékeltek engem, sajnos . siralom.

2023. máj. 4. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!