Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire lenne vállalható ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lenne vállalható ez egy harmadik félnek?

Figyelt kérdés

Még mielőtt kérdeztek, én vagyok a nő.

Szóval hármasban gondolkodok, majdnem 10 éve vagyunk együtt a férjemmel, es szóba került a hármas, hogy kissé feldobjuk a kapcsolatunkat, hogy utána új erőre kapjon a szexuális életünk. Szeretem a páromat, ez nem kérdés. Ezért ha bevennénk valakit harmadiknak, akkor csak azt engedném meg neki, hogy hátulról tegye be nekem punciba, miközben én kenyeztetem a férjemet. Esetleg egy szopi az elején, hogy ne unatkozzon, mialatt engem nyal a férjem. Popsi kizárva, dupla punci kizárva.

Ne írjatok privátot, megvan már a kiszemelt, viszont még nem említettük meg neki ezeket a dolgokat. Szerintetek ez nem túl kevés ahhoz hogy egyáltalán felhozzam a témát az új srácnak?

2022. nov. 9. 09:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
68%
Mi a páromm rendszeresen veszünk be lányt 3.-nak.Most is keresünk,s a csók is belefér.Ha ennyire idegeskedtek akkor ez nem lesz jó..Pont az a lényeg a többesben hogy minden vágyad teljesen megéld.
2022. nov. 9. 14:59
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
De, ha nem vágya, hogy csókolózzon, csak a szex, akkor miért savazzátok?
2022. nov. 9. 15:09
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerű a helyzet: megbeszélitek a 3. játékossal. Ha elfogadja a szabályokat akkor beveszitek a "buliba" ha nem és akadékoskodik akkor offoljátok és kerestek mást. Tucatnyi jelentkező közül választhattok bárhonnan, nem nektek kell könyörögni egyik pasinak sem. Aki mást keres az keressen mást - máshol, másoknál. A többség bele fog menni így is.
2022. nov. 9. 15:11
 14/23 anonim ***** válasza:
74%

Nagyon kevésre szavaztam, mert előre eltervezettől nagyon sok esetben bőven van eltérés. Elég is lehet, de azt kizártnak tartanám ebben az esetben.

Ugyanis a kíváncsiság, kíváncsiságot szül.

47F

2022. nov. 9. 15:23
 15/23 anonim ***** válasza:
80%

Miben mas ha hatulrol megrak minthogy beleulsz???

Te ezt baromira nem akarod

2022. nov. 9. 15:46
 16/23 A kérdező kommentje:

Abban más, hogy ráülök, akkor általában szinte rá fekszem a pasira, kissé összeölelkezve. Na ez az ami nekem túl intim már. Ráülök, de közben a masikat kenyeztetem, az úgy oké. Vagy pl fordított lovagó póz. Az is rendben van. Csak nem akarom a másik arcát bámulni, esetleg csókolózni is. Az marad a férjemnek.

2022. nov. 9. 15:58
 17/23 anonim ***** válasza:
91%
Amiket az alapkérdésben írtál lehetőségként, az kevés. Amiket viszont a hozzászólásaidban leírtál kiegészítésképpen, azokkal együtt már azt mondom, hogy okésabb a helyzet. Bár azt még mindig nem értem, hogy ha a puncidat felajánlod, illetve szopsz is, akkor miért baj, ha látod közben a beszállónak az arcát... Biztosan akarod te ezt?
2022. nov. 9. 16:40
 18/23 anonim ***** válasza:
55%
Én például csókolózás nélkül nem szexelek. Úgyhogy nekem kevés lenne.
2022. nov. 9. 16:43
 19/23 anonim ***** válasza:
40%
Nyomorék vagy. Férjed meg egy szerencsétlen house negro, hogy ezt elviseli.:D
2022. nov. 9. 17:01
 20/23 A kérdező kommentje:

Igen, akarom. Nagyon piszkálja a fantáziám. Egyszer élünk, ki kell próbálni dolgokat, aztán ha nem úgy sikerül, akkor maximum elfelejtjük örökre.

Csak olvastam, és én is úgy gondolom, hogy a szabályokat előre le kell fektetni, persze kis mértékben el lehet tőlük térni, de ha valamit előre kikötök, hogy nem, akkor azt nem.

Meg szeretnek hagyni ugyanis valamit a privát szexnek is. Amit én túl intimnek találok, azt meghagyom a páromnak.

Ezenkívűl, tételezzük fel, hogy hagyom, hogy simán misszonárusban fölém jön a harmadik, ugye ilyenkor rámfekszik, esetleg átölel, stb.

Ezt nem szeretnem hogy lássa a párom, mert ez kb egy megcsalasnak felelne meg az ő szemszögéből. Viszont ha a srac úgy dug ahogy írtam, de nem fekszik rám, hanem mondjuk a páromat kényeztetem közben, máris nem olyan intim, belsőséges a viszony köztem es a harmadik között.

2022. nov. 9. 17:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!