Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire lenne vállalható ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lenne vállalható ez egy harmadik félnek?

Figyelt kérdés

Még mielőtt kérdeztek, én vagyok a nő.

Szóval hármasban gondolkodok, majdnem 10 éve vagyunk együtt a férjemmel, es szóba került a hármas, hogy kissé feldobjuk a kapcsolatunkat, hogy utána új erőre kapjon a szexuális életünk. Szeretem a páromat, ez nem kérdés. Ezért ha bevennénk valakit harmadiknak, akkor csak azt engedném meg neki, hogy hátulról tegye be nekem punciba, miközben én kenyeztetem a férjemet. Esetleg egy szopi az elején, hogy ne unatkozzon, mialatt engem nyal a férjem. Popsi kizárva, dupla punci kizárva.

Ne írjatok privátot, megvan már a kiszemelt, viszont még nem említettük meg neki ezeket a dolgokat. Szerintetek ez nem túl kevés ahhoz hogy egyáltalán felhozzam a témát az új srácnak?

2022. nov. 9. 09:46
A kérdező szavazást indított:
Elegendő
Nagyon kevés
47 szavazat
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
73%
Persze, hogy elég, ne viccelj.
2022. nov. 9. 09:53
 2/23 anonim ***** válasza:
41%
Ha tényleg szeretnéd, nem kéne más a puncidba se...
2022. nov. 9. 10:01
 3/23 anonim ***** válasza:
91%
Őszintén szólva, ha engem hívna meg egy pár aktív résztvevőnek, akkor kevesellném, hogy csak hátulról közelíthetek, meg hogy "esetleg lenne egy kis szopi, hogy ne unatkozzak". Az oké, hogy popsi, meg DP kizárva, de én pl. szeretnék nyalni is, és több pózban is szerephez jutni, és ha épp én vagyok elől, akkor rendes szopást is kapni, ha már egyszer elhívtak...
2022. nov. 9. 10:35
 4/23 anonim ***** válasza:
80%

embere válogatja. Elfogadom, ha a popsi tabu, de a csók, a fogdosás, ujjazás, punciba hatolás bármelyik pózban és a szopás alapvető nekem, mint férfi.

De ez az én véleményem.

2022. nov. 9. 10:54
 5/23 anonim ***** válasza:
83%
És ha a pároddal közösen akar kinyalni? Az mehet?
2022. nov. 9. 10:59
 6/23 anonim ***** válasza:
84%

Nekem ez kevés, vagy inkább olyan erőltetett...

Kicsit túlszabályozott.

2022. nov. 9. 11:02
 7/23 anonim ***** válasza:
59%
Gyanusan ezt te nem akarod, csak silany a szexualis eleted es azt hiszed ezzel megmented.ennyi erovel egy vibrit dugjal magadba
2022. nov. 9. 12:59
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

popsi, dupla punci, csok nelkul siman oke.

de ez a szabalyozott, hogy csak hatulrol csak igy nem oke. szerintem hagyd ott hogy alakul.

2022. nov. 9. 13:18
 9/23 anonim ***** válasza:
16%
A harmadik örüljön, hogy ő a kiválasztott. Neki alkalmazkodnia kell a pár szabályaihoz. Ha ez nem tetszik neki, akkor nem kötelező részt venni a jóban! A mi kapcsolatunkban a férjem és én sem csókolózunk pl egy beszállóval sem és a popsi is a férjem felségterülete. Eddig senki nem panaszkodott.
2022. nov. 9. 13:58
 10/23 A kérdező kommentje:
Azért vannak a szabályok, hogy utána egymás szemébe tudjunk nézni a férjemmel. Nem szeretnék mással csókolózni, es nem szeretnék a másikra ráülni sem, mert az nekem túl intim. Hátulról oké, nyalás az szintén, szopás szinten. Szerintem is igaz hogy eléggé visszafogott, de ezért kérdeztem itt.
2022. nov. 9. 14:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!