Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyik kollégám szeretné ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik kollégám szeretné ha kényeztetném orálisan, nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egyik céges bulin kifejezte hogy mindent elkövetne annak érdekében hogy sz*pizzam. Barátnője van, komolyabb hosszútávú kapcsolatban él, ezért nem tudom mi lenne a helyes.

2022. nov. 8. 22:18
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
52%
Ha akarod, simán!
2022. nov. 9. 11:44
 22/39 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező: kívánod a farkát?
2022. nov. 9. 12:25
 23/39 anonim ***** válasza:
29%

Micsoda kultúrember, részegen letámad hogy nem sz.pod-e le 😂 Amúgy meg döntsd el te magad, gondolom nem vagy már 15 éves el tudod dönteni neked ez így jó-e vagy sem, akarod, kívánod-e vagy sem.

A csaját nem fogja otthagyni miattad. Megjegyzem, azé' te is kérjél valamit ne csak sz.pj, elégítsen már ki.

2022. nov. 9. 14:52
 24/39 anonim ***** válasza:
68%

Céges bulin ..., persze nem azt jelenti, hogy ott akarja szopatni, de a nőnek nyugodt körülmény kell, az említett szopás, meg kb. csak munkaidő után egy eldugott irodában letérdel a csaj, nem ágyban dugás lesz ...

2022. nov. 9. 14:55
 25/39 anonim ***** válasza:
73%

Amennyiben tudsz a kapcsolatáról, normál esetben nem foglalkozol vele. Esetleg szólsz a barátnőnek, hogy milyen "komoly" ajánlatot kaptál.

Miután kidobja, (mert normális nő ezt teszi) gondolkozz el az ajánlatán, ha bejön a kolléga.

2022. nov. 9. 15:09
 26/39 anonim ***** válasza:
57%
Lehet kővel dobálni...Én kényeztetném..Otthon tuti nincs minden rendben ha ilyent kér egy munkatárstól.Egy szeretői viszony kényelmes.Bármi lehet belőle.Amúgy én ímádom az orált.Ezt soha nem gondoltam volna.Izgató és különleges.Van kedved tedd meg.
2022. nov. 9. 17:42
 27/39 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)tanultam belőlük. én is kívánom a dolgot.;)
2022. nov. 9. 18:40
 28/39 anonim ***** válasza:
20%
Akkor a torkodra is fogod engedni az anyagot?
2022. nov. 9. 18:53
 29/39 anonim ***** válasza:
65%
Azonnal bukjál rá, és minden nőnek ezt tanácsolom.
2022. nov. 9. 20:12
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
Na mi lett a vége?:)
2022. nov. 12. 09:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!