Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Milyen köröm jön be...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Milyen köröm jön be nektek a Nőkön? Természetes rövid,természetes hosszú,lakkozott,esetleg műköröm?

Figyelt kérdés
2022. nov. 8. 21:27
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Természetes rövid, de a legjobb az ha úgy hordja ahogy őszintén jól érzi magát.
2022. nov. 9. 04:45
 12/25 anonim ***** válasza:
91%
Ápolt, rövid természetes,esetleg színtelen lakkal.
2022. nov. 9. 06:31
 13/25 anonim ***** válasza:
30%
Amelyik még bír mosogatni.
2022. nov. 9. 08:20
 14/25 anonim ***** válasza:
Közepesen hosszú műköröm, vörös, de lehet azért változatos.
2022. nov. 9. 09:05
 15/25 anonim ***** válasza:
Természetes közepes vagy hosszú natúr színű. Lehet nagyon hosszú is amíg ápolt. Viszont számomra a műköröm minden fajtája taszító.
2022. nov. 9. 10:00
 16/25 anonim ***** válasza:

Pedig szép kezekhez, szép, igényes műköröm jár...

2022. nov. 9. 10:38
 17/25 anonim ***** válasza:
Szerintem szép kezekhez szép igényes ápolt hosszúra növesztett természetes köröm jár.
2022. nov. 9. 11:27
 18/25 anonim ***** válasza:

A mai épített műkörmök, olyan mintha igaziak lennének, nem lehet sajnos a természetes körmöt olyan szépre megcsinálni.

2022. nov. 9. 11:35
 19/25 anonim ***** válasza:
Én meg fordítva gondolom. A mai műkörmök tudnak nagyon élethűek lenni de sosem lesz olyan mint egy igazi. Pont úgy ahogy a mai laminált lapok messziről tényleg fa parkettának néznek ki de olyan szép sosem lesz mint egy igazi fa parketta. Tudom hülye hasonlat de ez jutott hirtelen eszembe.
2022. nov. 9. 11:42
 20/25 anonim ***** válasza:

Lehet már én is keverem (férfi vagyok), hogy mi az épített és géllak, meg ki tudja mi , de nézd meg ezeket, teljesen természetesek, csak szebbek:

[link]

2022. nov. 9. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!