Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen köröm jön be nektek a Nőkön? Természetes rövid,természetes hosszú,lakkozott,esetleg műköröm?
Figyelt kérdés
2022. nov. 8. 21:27
11/25 anonim válasza:
Természetes rövid, de a legjobb az ha úgy hordja ahogy őszintén jól érzi magát.
12/25 anonim válasza:
Ápolt, rövid természetes,esetleg színtelen lakkal.
14/25 anonim válasza:
Közepesen hosszú műköröm, vörös, de lehet azért változatos.
15/25 anonim válasza:
Természetes közepes vagy hosszú natúr színű. Lehet nagyon hosszú is amíg ápolt. Viszont számomra a műköröm minden fajtája taszító.
16/25 anonim válasza:
Pedig szép kezekhez, szép, igényes műköröm jár...
17/25 anonim válasza:
Szerintem szép kezekhez szép igényes ápolt hosszúra növesztett természetes köröm jár.
18/25 anonim válasza:
A mai épített műkörmök, olyan mintha igaziak lennének, nem lehet sajnos a természetes körmöt olyan szépre megcsinálni.
19/25 anonim válasza:
Én meg fordítva gondolom. A mai műkörmök tudnak nagyon élethűek lenni de sosem lesz olyan mint egy igazi. Pont úgy ahogy a mai laminált lapok messziről tényleg fa parkettának néznek ki de olyan szép sosem lesz mint egy igazi fa parketta. Tudom hülye hasonlat de ez jutott hirtelen eszembe.
20/25 anonim válasza:
Lehet már én is keverem (férfi vagyok), hogy mi az épített és géllak, meg ki tudja mi , de nézd meg ezeket, teljesen természetesek, csak szebbek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!