Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vertétek már melltartóra?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vertétek már melltartóra?

Figyelt kérdés
Volt már olyan hogy valaki más melltartojára vertétek ki? Ha igen kié volt?
2022. nov. 8. 06:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem ilyen még nem volt.
2022. nov. 8. 06:23
 2/7 anonim ***** válasza:
volt mar ilyen nekem
2022. nov. 8. 06:25
 3/7 anonim ***** válasza:
37%
Sokszor. Anyuméra rengeteget. Unokatesomera, nagynenemere, szomszéd asszonyera. Imádom őket, melltartó fetisiszta vagyok.
2022. nov. 8. 06:48
 4/7 anonim ***** válasza:
volt olyan partnerem aki imádta, ha belespriccelhetett
2022. nov. 8. 08:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Csak úgy, hogy rajta volt.

Amúgy csak úgy nő nélkül nem.

Bugyira már igen, többször is. Volt olyan is, hogy próbafülkébe bevittem és úgy.

2022. nov. 8. 09:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Nagynenemere amikor naluk voltunk... imadom
2022. nov. 8. 16:10
 7/7 anonim válasza:

Igen, én is olyan gyakran csinálom, ahogy csak lehet. Én a feleségem alsóneműit használom, iszonyatosan fel tud pörgetni. Legtöbbször a melltartóit használom, a bugyikat ritkábban. Durván izgatónak tartom már azt is ha a szekrénybe nyúlva hozzáérek. Azonali erekció. És a többi... Sokat szeretkezünk az asszonnyal, úgyhogy a fantáziálással sincs gond. Azonkívül mellmániás vagyok elég csak a melleire (mereven álló mellbimbóira) gondolni... Ha van elég időm -mondjuk később jön haza-, akkor magamra is csatolom és felkapom valamelyik bugyiját is.

Mondjuk, a nem tudom mit szólna hozzá, ha ezt megtudná...

2023. okt. 27. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!