Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak ha szerelmes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha szerelmes vagyok a testvérembe? KOMOLY A KÉRDÉS!

Figyelt kérdés

Sziasztok! Úgy érzem 1-2 éve szerelmes vagyok a testvérembe. Ha meglátom, melegség fog el, ilyen szívmelengető érzés. Mindig az ő társaságát keresem, ha már nem látom egy napig akkor szomorú vagyok. Ha itthon van folyton őt figyelem, az ő közelében vagyok és sokat ölelgetem, van olyan hogy legszívesebben megcsókolnám.

Mit tudnék csinálni, hova forduljak ehhez? Pszichiáter tudna ezen segíteni? Könyörgöm segítsetek, ne annyit írjatok, hogy beteg vagyok, én is érzem hogy ez nagyon nincs rendjén, ezért kérek segítséget, hogy hova forduljak..

Én F, tesóm L.

2022. nov. 7. 20:22
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Igen azonnal pszichológus!!!!!!
2022. nov. 7. 20:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerezz egy csajt és elmúlik.
2022. nov. 7. 20:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

1. Ha van kit dugnod, kevésbé vonz majd a húgod.

2. Egy emberi kapcsolat szeretet vs szerelem részét nem mindenki képes elkülöníteni... és van, aki a legjobban a tesójával jön ki

2022. nov. 7. 20:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Majd kinövöd, hány évesek vagytok?
2022. nov. 7. 21:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Jah kb, barátnő és/vagy pszichológus.

De nyugi, sztem maga az, hogy érzéseid vannak, nem megvetendő, hisz az önuralmaddal kordában tartod, nem? :)

2022. nov. 7. 22:28
 6/9 anonim ***** válasza:
74%
Azok alapján amit le írtál szerintem túl fiatal vagy még és valószínű,hogy csajod sem volt eddig.amit érzel az szeretet es talán kicsit magányos is vagy.nincs ki vigasztaljon szeressen stb.ezt benne találtad meg.hogy ez normalis e nem tudom de attól is sok függ felnőtt vagy e.de mint előttem is írtak erre egy barátnő volna a gyógyszer vagy legalább egy lány aki megfog ha nem is lesz a tiéd legalább idegen nő után fogsz sovarogni nem a tesód után.vagy agyturkasz.de ez nem normális es tégy valamit meg nem kezdesz el durvább dolgokról is fantazialni esetleg több
2022. nov. 7. 23:20
 7/9 anonim ***** válasza:
60%
Mond el neki
2022. nov. 8. 07:56
 8/9 anonim ***** válasza:
44%
Szólj neki erről es meséld el mit erzel.Legalabb verje ki neked,az segíthet.
2022. nov. 8. 09:21
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Keress magadnak vki mást. Ne legyél zizi.
2022. nov. 8. 15:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!