Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Önző dolog, hogy ilyet várok el?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önző dolog, hogy ilyet várok el?

Figyelt kérdés

Ha a barátnőmnek megjön, és nem tudunk szexelni, akkor önzőség elvárni azt, hogy elégítsen ki, ha azt látja rajtam, hogy nagyon szexhiányom van már?

Kezd egyre jobban frusztrálni, hogy ilyen helyzetekben kb könyörögni kell ezért, miközben fordítva gyakran előfordul, hogy én csak úgy kinyalom mindenféle viszonzás nélkül.

2022. nov. 7. 16:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan mondod, hogy azt a 4-5 napot nem bírod ki?

Másrészt a szexet olyankor ki nem akarja? Mert ha te sem, akkor ne járjon a szád.

2022. nov. 7. 16:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, önző vagy.

Hisz a nő az aki havi 5 napig szenved, inkább nasziroznád meg, főznél neki és ávennéd a házimunkát

2022. nov. 7. 16:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ha megvan, örülök hogy élek, képtelen lennék bármilyen szexuális tevékenységre. Szerencsére a párom ezt megérti és elintézi magának…ne könyörögj, ha nincs kedve nincs kedve.
2022. nov. 7. 16:39
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A menzesz nemcsak annyit jelent, hogy épp vérzünk odalent: hasi görcsök, rossz közérzet, egyeseknél enyhe hasmenés, levertség stb. Ilyen körümények közt szerintem érthető, hogy valakinek nincs kedve a szexhez.

Ezeken a napokon miért nem rendezed le magad egyedül?

2022. nov. 7. 16:54
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Vérzés, hasgörcs, haspuffadás, hasmenés, fejfájás, hányinger, szédülés. Általában ezek együttese jellemzi a menstruációt, nem tudom, tudtad-e kérdező. Ha nekem a férjem ilyenkor a számba erőltetné a farkát, egész egyszerűen lehányám. Szóval igen, önző vagy.
2022. nov. 7. 17:03
 6/10 A kérdező kommentje:

Nektek ennyire kicsi a libidótok, hogy 5 napra csak így legyintettek?

Amúgy neki semmi baja nincs, ha megjön, és ő az, aki ilyenkor nem akarja a szexet.. azon meg megsértődik, ha magamnak csinálom, amivel kvázi kikényszeríti, hogy ne mondjak igazat.

2022. nov. 7. 17:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem pocsék a kommunikáció köztetek, de haver, ez elsősorban a te hibád, ahogy az itteni megnyilvánulásaidat olvasom.

Ritka nagy tapló vagy, mondom ezt hetero férfiként.

2022. nov. 7. 18:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Én nem várom el, de látja rajtam hogy frusztráltabb vagyok, és leszop úgy hogy ő is élvezi. De olyan is van néha hogy szexelünk akkor is mikor megvan neki, az se feltétlen ördögtől való.
2022. nov. 7. 18:07
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

6

Igen, ilyen kicsi a libidónk - magyarul nem vagyunk hormontúltengéses nyulak.

Az meg a barátnőd korlátoltsága, ha problémázik a masztin. Egyik hülyébb, mint a másik...

2022. nov. 7. 18:15
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos ott hagynálak. Nemcsak önző vagy de a megnyílvánulásodból ítélve gyökér is
2022. nov. 9. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!