Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önző dolog, hogy ilyet várok el?
Ha a barátnőmnek megjön, és nem tudunk szexelni, akkor önzőség elvárni azt, hogy elégítsen ki, ha azt látja rajtam, hogy nagyon szexhiányom van már?
Kezd egyre jobban frusztrálni, hogy ilyen helyzetekben kb könyörögni kell ezért, miközben fordítva gyakran előfordul, hogy én csak úgy kinyalom mindenféle viszonzás nélkül.
Komolyan mondod, hogy azt a 4-5 napot nem bírod ki?
Másrészt a szexet olyankor ki nem akarja? Mert ha te sem, akkor ne járjon a szád.
Igen, önző vagy.
Hisz a nő az aki havi 5 napig szenved, inkább nasziroznád meg, főznél neki és ávennéd a házimunkát
A menzesz nemcsak annyit jelent, hogy épp vérzünk odalent: hasi görcsök, rossz közérzet, egyeseknél enyhe hasmenés, levertség stb. Ilyen körümények közt szerintem érthető, hogy valakinek nincs kedve a szexhez.
Ezeken a napokon miért nem rendezed le magad egyedül?
Nektek ennyire kicsi a libidótok, hogy 5 napra csak így legyintettek?
Amúgy neki semmi baja nincs, ha megjön, és ő az, aki ilyenkor nem akarja a szexet.. azon meg megsértődik, ha magamnak csinálom, amivel kvázi kikényszeríti, hogy ne mondjak igazat.
Hát szerintem pocsék a kommunikáció köztetek, de haver, ez elsősorban a te hibád, ahogy az itteni megnyilvánulásaidat olvasom.
Ritka nagy tapló vagy, mondom ezt hetero férfiként.
6
Igen, ilyen kicsi a libidónk - magyarul nem vagyunk hormontúltengéses nyulak.
Az meg a barátnőd korlátoltsága, ha problémázik a masztin. Egyik hülyébb, mint a másik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!