Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kis péniszű férfi = rossz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis péniszű férfi = rossz szerető? Milyen mértékű az összefüggés?

Figyelt kérdés

2022. nov. 7. 16:04
 1/7 anonim ***** válasza:
37%
Attól függ mit nevezünk kis méretnek
2022. nov. 7. 16:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Igaz. Azt is leírhatjátok válaszolók (elsősorban a témában tapasztalattal rendelkezők), hogy szerintetek milyen méretnél menthetetlen a dolog, mekkoránál van az, hogy csak nehezítő tényező, de azért lehet vele jókat szexelni, és mekkora az, amit sokan túl kicsinek hihetnek, de egyáltalán nem gond, ha akkora.
2022. nov. 7. 16:15
 3/7 Egy senki. ***** válasza:
50%
Édesistenem a kis pénisznek külön kategóriát kellene szentelni mert itt 10 kérdésből 5 erről szól. Igen kicsi a farkatok ez van de lehet ezzel együtt élni. Miért kell 5 milliószor feltenni ugyanazt a kérdést?
2022. nov. 7. 16:18
 4/7 A kérdező kommentje:
3-as, persze, lehet élni kis pénisszel, de nem ez a kérdés. Akinek az van, az arra kíváncsi, hogy lehet-e kicsivel is olyan élvezetet nyújtani a partnernek, hogy az igazán boldog legyen a kapcsolatban, és ne vágyjon nagyobbra. Az érdekli ezeket az embereket, hogy lehet-e kicsivel is igazán jó szexet adni a nőknek, szexuálisan is kiegyensúlyozott kapcsolatban élni, boldognak lenni. Ezért születik ennyi kérdés a témában.
2022. nov. 7. 16:24
 5/7 anonim ***** válasza:
45%

Nekem 1 tapasztalatom volt kicsivel, de nem is volt jó. Sokszor nem éreztem semmit és csak azt vártam hogy legyen vége...de lehet hogy múlik a technikán is

25/N

2022. nov. 7. 16:28
 6/7 anonim ***** válasza:
62%
Nekem is elég csepp viszont nem volt gond örömszerzés terén. Az viszont tény, hogy sok esélyt nem látok rá, hogy ez részemről is pipa legyen. Nyilván elmenni eltudok de nem nagy élvezet mert még cingár is nem csak rövid.
2022. nov. 7. 16:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha két szív igazán, önzetlenül, mély szerelemben találkozik, nincs az a kis pénisz, farokprobléma, amit ne lehetne megoldani. Ha csak szexről, saját magukra gondolásról, egyoldalúságról van szó, akkor igen, nehezítő tényező a kis pénisz. Nem a pénisz, hanem a pénisz tulajdonosának Szív minősége, értelmi, érzelmi, szociális intelligenciája az igazi kérdés...
2023. márc. 30. 02:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!