Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebben az idézetben kis igazság? egyetértetek vele?
őszintén szólva, férfiként én nem sokat érzek fizikálisan szex közben.
Igaz lehet ez a "Szexben az ölelés a legjobb" halott pénz sor?
Szeretkezésben (nyilván nem szó szerint értve a sort) igen.
Ha csak b@szol valakivel, az más.
Én elég bújós vagyok. (és szerencsére párom is)
Kimondottan szeretem/szeretjük, ha szex közben át tudjuk ölelni egymást, puszit kapok/adok és a "szeretlek" is többször elhangzik.
Végülis kinek mi. De nálunk fontos tényező az ölelés, valóban. :)
Ha kevesebbet (vagy egyáltalán nem) önkielégítesz, akkor nem.
Amikor én sok éves önkielégítés után elkezdtem a szexuális életet, az első néhány alkalommal nem éreztem semmit, nem tudtam eljutni, csak megjátszottam.
Tudatosan kell kerülnöd a maszturbálást, hogy elszokj a kezedtől, és beletanulj az új inger élvezetébe. A kéz és egy másik ember teste teljesen más. Soha nem lesz olyan erős a szorítás, és olyan gyors a mozgás - viszont, mivel a testen belül a fityma hátracsúszik, és sokkal erősebb inger éri így közvetlenül a makkot, lassabb mozgás mellett is eljutsz, míg a kezednél a fitymát hátrahúzva túl kellemetlen lenne az intenzitás. Ezért kell kéznél gyorsabb mozgás, mint a testben.
Aztán, ha már megy, rájössz, hogy kézzel nem is olyan kielégítő, mint valódi szex során eljutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!