Az a csúf igazság, hogy az emberek a szexnél, szerelemnél, párkapcsolatoknál hagyják a legjobban eluralkodni magukon az állati ösztönöket, csak a legtöbb ember holier than thou attitűddel próbálja elrejteni a dolgot. Egyetértetek?
"I'm goona judge..."
Talán inkább "gonna"
Fölvágásból lököd itt az angol szöveget, csak éppen rosszul.
Ha tényleg kérdésed van, amire tényleg választ vársz, írd le Kazinczy nyelvén: mindenkinek egyszerűbb lesz. (De ne úgy, mint egy pár nappal ezelőtti kérdező, aki "olyan klisé, mint ide Peru".)
És most mi a kérdés?
Összehordasz itt mindent, de csak egy dolgot lehet kiolvasni: szeretethiányos lúzer vagy, aki azt hiszi a szex a szeretet
"Fölvágásból lököd itt az angol szöveget, csak éppen rosszul."
Nem felvágásból, csak nem volt kedvem lefordítani, és Úristen, lett egy helyesírási hibám! Ne zavarjon, hogy annyi hiba nem lett, hogy érthetetlenné váljon a szöveg.
"aki azt hiszi a szex a szeretet"
Nem, nem hiszem azt, Ez egy felsorolás (ez az a három dolog, ahol a legjobban hagyják az emberek eluralkodni magukon az állati ösztönöket).
"Nem felvágásból, csak nem volt kedvem lefordítani, és Úristen, lett egy helyesírási hibám! Ne zavarjon, hogy annyi hiba nem lett, hogy érthetetlenné váljon a szöveg."
DE, érthetetlen lett a szöveg, mert a többségnek fogalma sincs arról, mit akartál az angol szöveggel, fordítás nélkül uyganis nem érthetö!
Fordítás:
Holier than thou: Jobb vagyok mint te
Idézet: "Alig tudom megállni, hogy ellenálljak a Facebook csábításának, én fogok ítélkezni Tiger Woods felett? Rám nem vár egy busz tele Skandináv nőkkel akik arra várnak, hogy lefeküdhessenek velem."
Én teljesen értettem. Ilyenkor hol vannak a több diplomás, milliót kereső emberek? Meg a külföldön élő/élt magyarok? Vagy ők nem beszélnek angolul? A mai világban?
Más kérdés, hogy a kérdés maga baromság és nincs is kedvem rá érdemben reagálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!