Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori az, hogy egy pasi nagyon nagyon alacsony (170 cm körüli), kicsi a keze és a lába, de a pénisze nagy vagy legalább átlagos?
Figyelt kérdés
Nekem sosem volt fontos a testmagasság, én 165 centi vagyok és nekem már az is elég ha 1 centivel magasabb nálam a pasi.
Viszont volt már alacsony barátom és elég kicsi volt neki a hímvesszeje, olyan 12 cm körüli, nem nagyon éreztem belőle semmit.
Szopni nagyon szerettem, de azért szeretnék legközelebb olyan péniszt ami valamennyire kitölt, veszít.
Most megint tetszik egy 170 centi körüli srác, de félek hogy neki is ilyen kicsi lenne.
2022. nov. 6. 11:52
11/28 anonim válasza:
Van egy mélynövésű haverom(kb 165 centi) , lankadtan láttam neki mikor a buli végén lehugyozta a tábortüzet, nagyobb neki lankadtan mint nekem felállva. Nekem 16 cm mereven, az övé lankadtan volt vagy 18-20 centi, félcombon túl lelógó igazi hús lóf@sz. Egyik volt kollégámnak(szintén ilyesmi alacsony) meg saját bevallása szerint 8 cm mereven... Szóval te a testmagasságból ki nem találod hogy kinek mekkora van.
12/28 anonim válasza:
Én 176 vagyok, 42-es a lában, de a farkam 20 centi.
Nincs összefüggés. Egyébként 170 centi körüli srác az nem kicsi, az tök átlagos.
14/28 anonim válasza:
13, minek? ha nem mutatom meg, nem hiszed el?
16/28 anonim válasza:
15, hát akkor ma szar napod lesz. nekem viszont nyugodt, mert attól hogy nem bizonyítom be neked még akkora marad. fel a fejjel.
17/28 anonim válasza:
xDD szánalmas vagy ahogy próbálsz hazudni
20/28 Lacás1976 válasza:
A nagyon alacsony az 150 centi alatt van!
167 cm vagyok 39-40 es lábam és kis kezem van. A farkam 17/5 centis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!