Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gyakori az, hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori az, hogy egy pasi nagyon nagyon alacsony (170 cm körüli), kicsi a keze és a lába, de a pénisze nagy vagy legalább átlagos?

Figyelt kérdés

Nekem sosem volt fontos a testmagasság, én 165 centi vagyok és nekem már az is elég ha 1 centivel magasabb nálam a pasi.

Viszont volt már alacsony barátom és elég kicsi volt neki a hímvesszeje, olyan 12 cm körüli, nem nagyon éreztem belőle semmit.

Szopni nagyon szerettem, de azért szeretnék legközelebb olyan péniszt ami valamennyire kitölt, veszít.

Most megint tetszik egy 170 centi körüli srác, de félek hogy neki is ilyen kicsi lenne.

2022. nov. 6. 11:52
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
45%
168 cm vagyok, 39 a lábam, a kezem is kicsi, a farkam 20 cm-nál nagyobb, nagyon nem méregetem, és nem is érdekel, hogy kicsinek, vagy nagynak számít.
2022. nov. 6. 11:55
 2/28 anonim ***** válasza:
49%
Semmi köze a testmagassának a farok mérethez.
2022. nov. 6. 11:59
 3/28 anonim ***** válasza:
55%
Én 166cm vagyok 19körül a péniszem
2022. nov. 6. 12:03
 4/28 anonim ***** válasza:
74%

Fogjuk már föl, hogy a testmagasság egyáltalán nem függ össze a farokmérettel🤧

Örökölni lehet mindkettőt, vannak az autoszómák (22 pár testi kromoszóma ami többek között a testmagasságért felel) és a gonoszómák (1 pár ivari kromoszóma, ami az ivarszervek kialakításáért felel). KÜLÖN KROMOSZÓMA emberek, nagyon nem függ össze a kettő. A gonoszómának van két kariotípusa, az xx, ami a női ivarszervért felel, illetve az xy, ami a férfi ivarszervért. Mivel mindkettőben van x, akár az anya is befolyásolhatja a farokméretet, tehát ha apádnak kis farka volt, lehet hogy neked is az lesz, mert tőle kapod az y kromoszómát, de az is lehet hogy pl az anyai nagyapád hatalmas farokméretét öröklöd, mert ott van az x kromoszóma is, ami anyádtól jön. Ezért van az, hogy apámnak nagy, öcsémnek meg kicsi, apám kb jóindulattal 175 centi magas, öcsém megvan vagy 185.

Ha még egy farokméregetős kérdést meglátok, nyakon szúrom magam. Tanuljátok meg használni, végtére is ez különböztet meg minket az állatoktól!

2022. nov. 6. 12:11
 5/28 anonim ***** válasza:
#4 vagyok, és a két allél közül az "győz" amelyik domináns. Ha az x, akkor az, ha az y, akkor meg az, és így öröklődik többek között a farokméret (mert x kromoszómán pl vérzékenységet lehet örökölni, y-on meg szőrös fület, kopaszodást (ezért nem kopaszodnak a nők) stb)
2022. nov. 6. 12:16
 6/28 anonim ***** válasza:
51%
170 az nem nagyon alacsony.
2022. nov. 6. 12:19
 7/28 anonim ***** válasza:
58%
1 Képet kaphatunk?
2022. nov. 6. 12:26
 8/28 anonim ***** válasza:
68%

Marhara nem magassag fuggo.

191 vagyok, csak 42-tes a labam es 15-os a farkam. Soha nem volt ra panasz es nem ritkan volt olyan, aki nagynak mondta.

Meg....hasznalom a kezem is🤷

2022. nov. 6. 12:39
 9/28 anonim ***** válasza:
Milyen vastag 8?
2022. nov. 6. 12:41
 10/28 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem ritka, voltam pár 170 körüli pasival és egyen kívül mindnek elég kicsi volt. Maradok a magasaknál, köztük nagyobb arányban vannak élvezhető méretek.
2022. nov. 6. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!