Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy 13 centi hosszú pénisz is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 13 centi hosszú pénisz is ugyanolyan jó mint egy 18 centis, hogyha ugyanolyan vastag?

Figyelt kérdés
Megfordítva: Egy 18 centi hosszú pénisz semmivel sem jobb mint egy 13 centi, ha semmivel sem vastagabb, a két pénisz vastagsága megegyező?

2022. nov. 6. 00:33
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
0%
#23 ócska sablonos szöveg, legyen kicsi de játékos… istenem:D lendüljünk már túl ezen az önàmító hazugságon!!!!
2022. nov. 16. 05:25
 32/36 anonim ***** válasza:
88%

#24. és #30.

Mivel le vagy pontozva, meg lehet nézni a százalékodra kattintva, hogy milyen pontozásokat kaptál a legutóbbi válaszaidra… És mivel azok is, illetve a pipáid állapota is megegyezik az első válaszodnál is, illetve ott is, ahol nőnek hazudod magad, ki lehet következtetni (pontosabban egyértelműen látszik), hogy ugyanaz írta a válaszokat!

Innentől kezdve, hogy ennyit tudsz hazudni, minden amit írsz, megkérdőjelezhető… Nyílván nem azért vagy jelen ennyire a témában és azért hazudozol oldalakon keresztül mert egészséges a pszichéd és komplexusoktól mentes vagy… Nyilvánvaló, hogy nincs 18-as péniszed, hiszen ha minden hazugság abból amit írsz, miért pont ez lenne igaz. Valószínűleg pont hogy ez a komplexusod tárgya.

Azt is meg merném kockáztatni, hogy egy nyomorult incel vagy…

Lényeg a lényeg, fejezd be ezt a viselkedést mert nem vezet semmi jóra… Keress fel egy pszichológust, vagy ilyesmi.

2022. nov. 16. 05:26
 33/36 anonim ***** válasza:
79%
Mármint 21, 22, 24, 26, 28, 30 Te vagy végig.
2022. nov. 16. 05:28
 34/36 anonim ***** válasza:
0%
32-es, nagyon buta vagy sajnos. 24-től én vagyok valóban és jelzem is, hogy én vagyok, szóval azt hiszem nem nagyon sikerült felfedned semmilyen nagy titkot:) A százalékok az ég világon nem mondanak el semmit, csak azt, hogy itt egyetértő embereket ugyanazok pontoznak fel és le, mert egybevágnak a válaszaik. Pont én lennék incel? Pff szerintem meg pont a kispöcsű incelek pontoztak le:)
2022. nov. 16. 08:20
 35/36 anonim ***** válasza:
7%
Az legutóbbi 5 válaszotok, amit akar más kérdés alá is írhattatok százaléka mind megegyezik, teljesen. Illetve a pipátok állása is ugyanaz… Ne nézzél már ennyire hülyének. Te írtad mindet!
2022. nov. 16. 10:11
 36/36 anonim ***** válasza:
0%
35ös te meg a jeffrike vagy :)
2022. nov. 16. 19:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!