Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy 13 centi hosszú pénisz is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 13 centi hosszú pénisz is ugyanolyan jó mint egy 18 centis, hogyha ugyanolyan vastag?

Figyelt kérdés
Megfordítva: Egy 18 centi hosszú pénisz semmivel sem jobb mint egy 13 centi, ha semmivel sem vastagabb, a két pénisz vastagsága megegyező?

2022. nov. 6. 00:33
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
49%
Ahogy 20-as mondja, egy hosszabb pénisz teljes ki-be húzása sokkal nagyobb ingerlést ad. Az meg hogy mélyen nem éreznénk semmit, hát erről mindent elárul az, hogy a méhszáj és környéke mennyire érzékeny és akkor még keress rá arra, hogy Anterior fornix és nyugodtan olvasgass utána...
2022. nov. 6. 15:23
 22/36 anonim ***** válasza:
32%

Nem hiszem. Nekem 18centis és a legtöbb exemnél szóba került a méret téma.

Sokuknál én voltam az első akivel elérték a hüvelyi orgazmust, a puszta behatolástól. Egy volt csak akit szexel nem tudtam a csúcsra juttatni. A többségük előttem 13-15centis péniszekkel találkozott és bevallották, hogy jobb érzés, amikor mélyebbre hatolok és egészen ki vannak töltve.

A méhnyakszáj érintése csak egynek okozott kéjes érzest, a többségnek fájt, de más szögben lehet stimulálni az A-pontot, ami mellette van és ezzel a legkönnyebb az orgazmust elérni.

2022. nov. 15. 20:56
 23/36 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a méret számít. Hanem az hogy tudjon élvezetet nyújtani a nőnek. Pl a pasimnak 12 centis a pénisze. Mégis képes orgazmust okozni nekem. Legyen kicsi de játékos.
2022. nov. 15. 20:59
 24/36 anonim ***** válasza:
24%
22-es, nő vagyok és meg tudom erősíteni hogy azt a bizonyos A-pontot csak nagy pénisszel lehet elérni. Addig amíg nem tudtam még a létezéséről sem, nyilván nem érdekelt, de mióta eltalálta valaki azt a pontot, azóta hiányérzetem van ha netán nem sikerül. Ehhez viszont kell egy 17-18 cm legalább, és az a helyzet, hogy 20 centivel még inkább kényelmesebben el tudja érni egy pasi. Fontos, hogy párna legyen a popsim alatt, úgy jobban eltalálható a szög, mert nem egyszerű :)
2022. nov. 15. 21:34
 25/36 anonim ***** válasza:

24 és mennyi partnerből mennyi találta el?

Milyen érzés pontosan?

2022. nov. 15. 21:35
 26/36 anonim ***** válasza:
24%

24-es vagyok, 9 partnerből háromnak volt kifejezetten nagy farka és mind a három eltalálta, a többi nem. Az első csak úgymond véletlenül, bár ő már ismerte ezt a "trükköt" és gondolom próbálta nálam is bejátszani, és addig próbálkozott míg sikerült, mert sokat matatott meg helyezkedett előtte, különböző pózokat váltogattunk. Nagyjából azonnal elélveztem tőle. Tényleg nagyon mélyen van, a méhszáj alatt egy kis "zegzug". Az én esetemben kb 20 centivel lehet a "legkényelmesebben" elérni, tehát magyarul erőlködés nélkül. Tapasztalatom szerint ha valaki ügyes, a 18 centivel is tudja súrolni de ahhoz tövig be kell nyomnia és hát lássuk be, a pózok többségében ez azért nem kivitelezhető.

Nem kell, hogy extrém lóméret legyen, mert ha egyszerre nagyon hosszú ÉS nagyon vastag az nálam nem segít a helyzeten, de egy kellemesen vastagabb 20-21 centivel ezt a pontot nagyon kényelmesen és sokáig lehet folyamatosan ingerelni anélkül hogy 1 milliméterre összetapadnánk, hanem tudunk távolságot tartani egymástól - persze ha jól csinálja a pasi.

Érdekes, mert viszont más pózokban meg egyenesen a méhszájba ütközik telibe, ami van akinek bejön, de nekem például nem annyira. Egy idő után fájdalmas, főleg ha gyors a tempó. Szóval el kell azt találni, hogy ne teljesen középre menjen. Nehéz elmagyarázni mert csak egy érzés, de én utánaolvastam és anatómiailag is egy létező pont ez, nem csak kitalálom...:)

Felizgult állapotban egy átlagos nőnek ezt a pontot egy átlagos pénisz egyszerűen képtelen elérni, szóval még túl nagy hüvellyel sem kell rendelkezni ehhez, az az igazság... Mert én attól még éreztem néha fájdalmat, hogy mélyre hatol és hogy széltében is feszít - tehát nem egyszerűen "túl tág" vagyok. De lehet valakinek rövidebb is elég ehhez.

Ami az érzést illeti, hát azt még inkább nehéz leírni...Az biztos, hogy akárhányszor ezt a pontot kezdték ingerelni, gyorsabban kezdtem el nedvesedni és több nedvesség is lett a végeredménye. Az orgazmus érzete más. A G-pontos nekem intenzív, "szúrós", olyan hirtelen jön és nyilall, "bepisilős" érzésem van, de gyorsan elmúlik. Ez a fajta orgazmus lassan szétáradó, sokkal hosszabban tart - szerintem kb 1 perc - és nem bepisilős érzés, hanem inkább olyan mintha elolvadnék. Szétárad mindenemben a melegség. :)

Viszont a barátnőim közül csak páran tapasztalták eddig, lehet nem mindenki képes rá, úgy mint "hüvelyi orgazmusra" is szokták írni lányok itt is, hogy képtelenek. Nekem kutyapózban, és misszionáriusban párnával a fenekem alatt sikerül, úgy is csak ügyesen, kitapogatva, és csak nagy kukival.

2022. nov. 15. 22:29
 27/36 anonim ***** válasza:
Lábad is remeg ilyenkor? Fél akár egy percig?
2022. nov. 15. 22:56
 28/36 anonim ***** válasza:
42%
Remegős, bizsergetős érzés de nem olyan intenzíven. Inkább mélyen a csípőmben, alhasamban érzem, és általában a lábujjaimat szoktam befeszíteni közben :D Viszont a hatás, érzet az folyamatosan 1 percen át tart legalább. Elég mámoros. Nekem az a sejtésem, hogy azok a lányok akik azt mondják van hüvelyi orgazmusuk, vagy véletlenül néha-néha éltek már át, ők valójában ezt az A-pontos orgazmust élték át csak nem tudtak róla. Mivel nem köthető annyira így egy adott ponthoz, mert amúgy ott kevés már az idegvégződés, nem olyan mint a csikló. Inkább az erős nyomás kifejtésével lehet elérni, ahogy a makk odapréselődik a hüvely falához ebben a kis "zugban". Ez a nyomás aztán hullámosan szétárad mindenfelé. Nagyon finom és nehezen leírható érzés.
2022. nov. 15. 23:28
 29/36 anonim ***** válasza:

Miután már megtapasztaltad ezt a mennyei érzést, együtt tudnál lenni olyan férfivel, aki ezt nem tudja megadni neked, akár a pénisze mérete, akár a megfelelő technika hiánya miatt?

2022. nov. 15. 23:37
 30/36 anonim ***** válasza:
38%
Lehet furcsa de igen. Nyilván hiányozna, de a gyönyörszerzés sok módja létezik. Vannak hátrányai is egy nagyon nagy pénisznek. Viszont az tény, hogy én például nagy pénisz párti vagyok, és még egy jobb átlagossal (vaskos 16cm) meg tudnék elégedni, egy átlagon alulival viszont már soha.
2022. nov. 15. 23:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!